28.06.10

Les noies no poden amb l’Argentina

Catalunya perd 1 a 2 la final de la Copa Amèrica femenina

Un penal fallat i una ocasió a falta de 56 segons podrien haver canviat el rumb del partit però la sort aquesta vegada no va estar del costat de la nostra selecció. Tot i lluitar-ho fins al final, la Copa Amèrica femenina se la va emportar finalment l’Argentina que es va avançar al minut 12 mitjançant Silva.

Als 7 minuts de la repressa Salome Rodríguez situava el 0 a 2 complicant molt les coses per Catalunya. Va ser aleshores quan les nostres van fallar un penal; al 29′ Giudici, de falta directe, retallava distàncies, però el marcador ja no es mouria més.

Al final del partit, Josep Maria Barberà, el seleccionador català, deia ”vull felicitar les jugadores perquè han fet un gran enfrontament, hem estat dins el partit en cada moment, ho hem donat tot i al final no s’ha decantat la sort del nostre costat’‘. L’any vinent, el 2011, a l’Argentina, Catalunya tindrà l’opció d’una nova revenja.

Catalunya: Vives, Casarramona, Tarrida, Barceló i Giudici -cinc inicial- Díaz, Torner i Romero.

Argentina: Giola, Lorena, Rodríguez, Silva, Salome Rodríguez i Sarmiento -equip inicial- Cabrera