23.06.10

Segona victòria: Xile la víctima

Catalunya s’imposa 4 a 1 i lidera el grup B

Catalunya va superar ahir 4 a 1 a Xile en el segon partit de la Copa Amèrica d’hoquei patins que es disputa a Vic. Vam tenir el matx controlat en tot moment i a la mitja part s’hi va arribar amb un clar 3 a 0 a favor. A la represa Titi Roca va fer el quart i Nicolas Fernández, per Xile, va fer el gol de l’honor a 9 minuts del final.

En l’altre partit del grup Uruguai, a qui Catalunya va derrotar clarament en el debut, va derrotar 12 a 0 a Costa Rica. Qui segueix imparable és l’Argentina que lidera el grup A. L’albiceleste es va desfer 11 a 0 de Sud-àfrica. A l’altre partit del grup A el Brasil es va imposar 8 a 3 als Estats Units.

Catalunya: Sergi Fernandez, Bancells, Rocasalbas, Torra i Jordi Bargalló -equip inicial-, Panadero, Gual, Ordeig i Titi Roca.

Xile: Felipe Quintanilla, Díaz, Osorio, Fernández i Camilo Illanes -equip inicial-, Castro, Armando Quintanilla i Franco Illanes.

Gols: 1-0, Panadero, 2-0, Panadero, 3-0, Titi Roca de penal, 4-0, Titi Roca i 4-1, Nicolas Fernandez.

Avui dimecres Catalunya juga contra un rival teòricament molt assequible com Costa Rica. El partit és a les 21:30h