19.02.10

Cabestany anuncia la seva retirada

No descarta ser seleccionador català en un futur

Guillem Cabestany ha anunciat que penjarà els patins quan acabi la temporada amb el seu equip, el Noia Freixenet d’hoquei patins. Amb 34 anys i amb un any de contracte més per acabar, Cabestany ha decidit prendre aquesta decisió per dedicar-se a la tasca d’entrenador quan finalitzi la lliga d’enguany.

El jugador, que acaba de passar per una lesió al canell que l’ha apartat durant dos mesos de la competició, no descarta ser seleccionador català en un futur: “Ara mateix no em tanco a res, escoltaré totes les propostes i ser seleccionador català és una cosa que em faria il·lusió, encara que a curt termini encara sóc jove per assumir aquesta responsabilitat i em pugui mancar l’experiència”.

Cabestany, que sempre ha destacat per la seva intel·ligència a la pista i la bona visió de joc, ha participat en més d’un partit amb Catalunya tot i que es va perdre la cita de Macau: “Aleshores jo jugava amb l’Igualada i agafaven un jugador per equip i li va tocar a David Cáceres. És una cita que m’hagués agradat estar com totes les que juga la selecció catalana”. Un dels partits que no oblidarà va ser el que els va enfrontar contra Itàlia coincidint amb l’homenatge de Santi Carda: “Ja farà uns deu anys d’aquell partit i crec que va ser el primer de l’era moderna de les seleccions catalanes i la seva reactivació pel reconeixement”.

Amb l’experiència com a jugador i en l’àmbit de la formació, amb la carrera d’INEF, de ben segur que a Guillem Cabestany li espera un futur prometedor en les banquetes de l’hoquei patins català.