11.02.10

Èxit del concurs per assistir al Catalunya-Suècia de rugby!

Si vols participar envia un correu a info@seleccions.cat

Èxit de participació en el concurs per guanyar una entrada doble pel Catalunya-Suècia d’aquet diumenge. La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes vol agrair el suport i les respostes rebudes a la pregunta “Per què Catalunya es mereix ser dins la federació internacional de rugbi?”.

La majoria de vosaltres coincidiu en que si Catalunya va ser una de les fundadores de la Federació Internacional l’any 1934, és de justícia que hi sigui com a membre reconegut actualment. D’altres respostes, han anat més enllà aportant noves idees a tenir en compte i de ben segur, molt interessants. Recordeu que encara esteu a temps d’entrar en el sorteig de les quatre entrades dobles que sortegem enviant un correu electrònic a info@seleccions.cat. Demà divendres anunciarem els guanyadors.

Per anar fent boca, us enllacem amb algunes de les respostes rebudes fins ara:

Sergi Puente

“Catalunya hauria de ser reconeguda a la FIRA ja que fou fundadora. Encara que no es donin compte, nosaltres hem escrit part de la seva història. Ens mereixem el respecte que dóna la democràcia i l’honor que mosta aquet esport.”

Jordi Tremoleda

“Catalunya es mereix tenir el dret a participar en competicions internacionals pel sol fet que tot país ha d’estar representat en el món de l’esport. Catalunya no gaudeix de la representativitat que donen les seleccions espanyoles i per tant aquest és un buit a omplir. Les institucions haurien d’exercir el seny català, no tant dins la seva ‘moderació’,  sinó més en el coratge que fa la base de les petites revolucions. NO hem de dependre de les decisions espanyoles perquè els afeccionats a les Seleccions Catalanes nodrim la nostra motivació i la nostre força en els resultats i en els avenços. Volem uns dirigents amb valor i que prenguin decisions arriscades.”

Levi Sempere

“Catalunya es mereix estar dins la federació internacional de rugby per moltes raons, però dues d’elles són les que cobren més força: la primera és que som una nació i, com a tal, tenim el nostre dret a no només pertànyer a aquesta federació, sinó a totes aquelles que vulguem. I la segona és que com a membres fundadors d’aquesta federació internacional (que més tard ha esdevingut europea) seria impossible d’entendre que no fóssim admesos simplement per no estar reconeguts com a un estat; això seria la injustícia més gran mai feta.”

Marc Sabates

”Catalunya hauria de jugar el torneig de les 7 Nacions. Anglaterra a comprès amb el País de Gales i Escòcia. Hem de jugar en partit oficial , som Catalans //*//.”

Salvador Cases

”Catalunya es mereix ser dins la federació internacional de rugbi perquè l’any passat un equip català va quedar campió de la República Francesa, perquè Catalunya va ser una de les fundadores de la federació internacional de rugby, perquè Suècia va acceptar l’autodeterminació de Noruega demostrant ser un país sensible als fets nacionals i, per sobre de tot, perquè una majoria de catalans ho vol.”