12.06.09

La majoria dels mataronins defensen les Seleccions Catalanes

Segons una enquesta al Tot Mataró, el 83% recolza l’oficialitat

La publicació setmanal el Tot Mataró ha dedicat l’enquesta d’aquesta setmana a les Seleccions Catalanes coincidint amb la quarta edició que se celebrarà durant tot el dia de demà a Mataró. La pregunta del portal digital és “Vols que les Seleccions Catalanes siguin oficials?”. De moment, un 78,3% dels lectors han dit que sí, davant un 17% que han dit que no i un 4,7% que han respòs que els hi era igual.

Aquesta victòria rotunda del sí, pronostica que demà l’èxit també estarà assegurat i s’espera superar l’assistència de l’any passat a Girona on la pluja va diluir les activitats exteriors i finalment van assistir-hi 27.000 persones. Amb bon temps, l’any anterior a Reus es va aconseguir reunir més de 35.000 a Reus. A més, la capital del Maresme acosta per primer cop el Dia de les Seleccions al mar, centre d’atenció de moltes activitats entre les que destaquen dos partits oficials de volei platja.

Recordem que el Tot Mataró és la publicació més llegida al Maresme segons l’última de onada del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura d’aquest any 2009, publicada aquest mes de juny, que situa el setmanari gratuït El Tot Mataró i Maresme com el més llegit de la comarca amb una xifra de 66.000 lectors.