25.07.08

Tornen satisfets

Digna actuació al primer mundial de bowling

La Selecció Catalana sub-23 de bowling pot tornar ben satisfeta de la seva actuació al mundial de la categoria, celebrat aquesta setmana a la ciutat d’Orlando, als Estats Units. Era tot just la primera actuació oficial de Catalunya en una màxima competició de la federació internacional (FIQ), i els nostres esportistes l’han afrontat amb modèstia i amb la intenció d’aprendre el màxim dels seus rivals, grans potències com Suècia, Malàisia, els Estats Units o Corea, entre molts d’altres. Després de totes les proves, Àxel Guimó ha finalitzat en una excel·lent 90a posició, Héctor Roca ha estat 141è, Pere Martí 173è i Àlvar Cardona 185è, d’un total de 194 participants. Pel que fa a les noies, entre les 135 participants, Vanesa Artacho ha estat 122a i Meritxell Sánchez 133a. Aquest divendres es celebra la cerimònia de cloenda i el dinar de comiat de totes les delegacions participants. Enhorabona a tots els nostres representants!