11.06.08

Catalunya a l’Eurocopa 2008!

El portal selecciocatalana.cat ho fa possible

Veure jugar Catalunya en aquesta Eurocopa 2008 d’Àustria i Suïssa és tota una realitat. Des del canal de youtube del portal selecciocatalana.cat: www.youtube.com/selecciocatalana es poden seguir les evolucions de Bojan i companyia a la màxima competició europea de seleccions. Vídeos resums dels partits del combinat de Pere Gratacós, resultats de la resta de seleccions i totes les novetats de la competició són presents en un web que molts voldrien per aquesta Euro 2008.
En el primer partit Catalunya ha empatat a 1 amb Espanya. La nostra selecció ocupa la plaça de Rússia que és la que menys punts ha obtingut del grup D en la fase de classificació. Analitzarem amb detall com avancem cap al títol! Selecciocatalana.cat és un col·lectiu format per aficionats als videojocs i sensibilitzats amb la reivindicació que Catalunya pugui disputar competicions internacionals oficials. Per això, i davant dels impediments per veure participar Catalunya en el món presencial, treballen des de 2004 per veure jugar la nostra selecció en els videojocs de futbol líders del mercat per a consola i ordinador.

Actualment ja hi han disponible 11 modificacions (MOD) de diversos videojocs per a PC i PlayStation i properament també per a Xbox360. En total ja han registrat 20.000 descàrregues i el web SeleccioCatalalana.cat (http://www.selecciocatalana.cat) ja disposa de més de 5.000 usuaris registrats. Des del web de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes (www.seleccions.cat), que col·labora estretament amb ells, també es poden descarregar les modificacions i competir oficialment amb Catalunya! Per a fer-ho només cal que apreteu aquí!

Junts l’acabarem portant!