06.02.08

Èxit de la nova samarreta

3.000 unitats venudes en un mes

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha anunciat la venda de més de 3.000 samarretes durant el primer mes d’existència de les noves equipacions de la Selecció Catalana de futbol. Aquesta és la xifra assolida des del seu llançament fins al final del desembre passat, després de la celebració del partit entre les seleccions nacionals d’Euskal Herria i Catalunya. Davant l’èxit assolit, l’objectiu de la FCF és ara arribar a les 20.000 samarretes venudes abans del partit que haurien de disputar el combinat català i l’Argentina el proper 25 de maig.
El fet que el partit es disputi a Barcelona, concretament al Camp Nou, motivarà l’afició catalana a assistir a l’estadi amb els colors de la nostra Selecció, especialment amb l’equipació de color negre, que de moment és la que més èxit està tenint entre els seguidors. També han tingut una acollida considerable els kits per a nens i nenes petits, amb 930 unitats venudes. Tots aquests productes, i d’altres com els uniformes femenins, es poden trobar a les botigues oficials de la FCF.