18.01.08

El Catalunya-Argentina pinta bé!

Gaspart i Vallbona els mediadors amb Villar

La Federació Espanyola de Futbol, tal com es preveia, no ha tractat avui si donava permís o no a la Federació Catalana de Futbol per disputar l’amistós contra l’Argentina del maig. El català Josep Maria Vallbona, que debutava com a directiu, ha explicat que no se n’ha parlat perquè no estava a l’ordre del dia, però que se n’ha parlat fora de la reunió. Vallbona en declaracions a l’Esport al punt de Catalunya Ràdio s’ha mostrat optimista i ha dit que ”està ben encaminat, però que s’ha preferit no parlar-ne ara perquè els altres membres de la junta no n’estaven al corrent”.

Vallbona, juntament amb Joan Gaspart, han fet pressió a Villar que, aquest cop sí, els ha comentat off the record que, en principi, no hi posarà traves. Tant Joan Laporta com Pedro Tomàs, representants a la RFEF de Barça i Espanyol respectivament, no han assistit a la reunió però han mostrat el seu suport a que es pugui jugar sense problemes. Ara, la Federació Catalana té temps fins al 6 de febrer per donar el vistiplau a la Federació Argentina.