11.01.08

Tots amb la Selecció Catalana de rugbi de XIII

Entrenaments oberts a tos els jugadors de rugbi

La Selecció Catalana de rugbi de XIII comença a rodar. El proper dimecres 16 de gener a les 21 hores tindrà lloc el primer entrenament oficial de la Selecció al camp de rugbi de la Mar Bella de Barcelona, seu habitual dels partits dels Enginyers del Poblenou. El camp està situat a l’Avinguda Litoral Mar, 86-96 de Barcelona.

L’entrenament està obert a tots aquells jugadors de rugbi que els interessi millorar el seu nivell mitjançant les tècniques del rugbi de XIII. Entre tots els jugadors es farà la selecció dels integrants de la Selecció Catalana de rugbi de XIII que disputarà el seu primer compromís internacional al torneig que es disputarà els dies 26 i 27 de gener a Perpinyà i que enfrontarà la Selecció Catalana amb les seleccions del Llenguadoc Rossellò, Ile-de-France (París), etc.

Tots els interessats poden trucar a l’Albert Homs (645893269), màxim responsable de jugadors de l’Associació Catalana de Rugbi Lliga o enviar un correu amb les dades de contacte a info@rugbylliga.cat.

Us animem a participar-hi o a passar-ho a totes aquelles persones que hi puguin estar interessades.

Una nova Selecció està en marxa!