05.11.07

A les portes de la glòria

Catalunya, subcampiona d’Amèrica

La Selecció Catalana d’hoquei patins no va poder endur-se la seva primera Copa Amèrica, després de perdre a la final contra l’Argentina per 4 a 2. Els de Jordi Camps, que potser van acusar l’excés de partits disputats en aquest torneig, no van jugar aquest decisiu enfrontament amb la intensitat habitual, i no van poder superar una jove però molt ambiciosa selecció argentina.
Primer Morillo i després Lucas Martínez van avançar en dues ocasions els sud-americans, però Marc Navarro i Miquel Masoliver van reaccionar immediatament per igualar el marcador. Els últims minuts, però, els argentins es van fer amb el domini de la pilota, i un gran Lucas Ordóñez va batre dos cops més el porter del Voltregà Oriol Pons, sentenciant la final del costat de la ‘albiceleste’. El capità Ivan Tibau va poder igualar, però primer el pal, i després el porter Gonzalo Aguirre, ho van evitar.

D’aquesta manera, Catalunya s’acomiada de la seva primera Copa Amèrica amb una meritòria segona posició en la que ha estat la seva segona participació internacional oficial en un torneig disputat a l’estranger. El combinat català viatga aquest diumenge a Barcelona, i la seva arribada està prevista per aquest dilluns a les 10:35 del matí a l’Aeroport del Prat.

Links:
Web oficial de la Copa Amèrica
Web de la Confederación Sudamericana del Patín
Web de la Federació Catalana de Patinatge