14.09.07

Suport demòcrata al Catalunya-EUA

Els Joves Demòcrates Americans defensen el partit

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) i els Joves Demòcrates Americans (YDA) han signat una resolució conjunta a favor de la celebració del partit de futbol entre Catalunya i Estats Units i en contra de la decisió de la Federació Espanyola de Futbol de vetar aquest amistós previst pel 14 d’octubre. La resolució anima “la Federació Catalana de Futbol a obviar la decisió presa per la RFEF, la qual no té jurisdicció per a decidir sobre aquest partit i a continuar amb la seva organització en els termes que estava previst inicialment.”
Igualment, s’emplaça els clubs de futbol catalans presents a la Federació Espanyola “a realitzar totes aquelles gestions que estiguin al seu abast per a què aquest partit es pugui realitzar”. Els Joves Demòcrates Americans són la branca juvenil del Partit Demòcrata. Aquesta resolució conjunta és fruit de les bones relacions que manté la JNC amb els Joves Demòcrates.

Podeu llegir el comunicat aquí