29.09.06

Oleguer Presas afirma que l’anunci de la Plataforma reflexa la realitat

El jugador del F.C.Barcelona, Oleguer Presas, s’ha mostrat a favor de l’anunci que ha fet la Plataforma i ha dit que “em sembla que no hi ha motius perquè la gent s’escandalitzi per un anunci que reflecteix la realitat”. En una entrevista a El Pais, el jugador català creu que els recursos i les peticions del PP ” són ganes de crear polèmiques artificials parlar que s’utilitzen nens”, en aquest sentit afegeix que “s’utilitzen nens en gairebé tots els anuncis i per causes que no són molt justes! Si toca la fibra és perquè reflecteix la realitat d’una manera natural i impactant”.
D’altra banda, el sabadellenc afirma que tenir una selecció catalana pròpia “és un desig legítim, i ja és hora que s’afrontin debats oberts sobre aquesta problemàtica, d’argumentar les raons per la qual no s’atenen i no es compleixen els desitjos de la gent”. El jugador blaugrana diu que “encara no he vist un sol argument polític de debò que justifiqui que els esportistes no puguin triar lliurement” i la polèmica creada mostra que “el procés avança, que el desig de tenir seleccions pròpies és possible”.