Yoane Wissa aconsegueix el guanyador de l'última respiració per a Brentford a Bournemouth

Yoane Wissa marca un guanyador al minut 95 quan el Brentford va vèncer el Bournemouth per 2-1 a la Premier League dissabte a la tarda.

Yoane Wissa va marcar un guanyador al minut 95 com Brentford batre Bournemouth 2-1 a la Premier League al Vitality Stadium dissabte a la tarda.

El partit va quedar sense gols fins al minut 87, quan Bryan Mbeumo va enviar les Abelles endavant, però Dominic Solanke després va empatar el marcador amb un brillant cop de cap al minut 90.

Brentford no va acabar, però, va anotar un segon en els cinc minuts del temps afegit a través de Wissa per assegurar els tres punts en el seu penúltim partit de la campanya 2023-24.

Tomàs FrankL'equip es manté 16è a la taula, ara amb 39 punts en 37 partits, mentre que el Bournemouth ha baixat una posició fins a l'11è.

Wissa decideix el concurs tard

Keane Lewis-Potter va estar a punt d'avançar a Brentford en els primers passos amb un esforç amb la dreta, però el porter del Bournemouth Mark Travers va estar a punt per fer una aturada intel·ligent.

Els amfitrions van prendre el control del concurs poc després, amb Antoine Semenyo colpejant just per sobre del travesser abans de convertir el proveïdor de Solanke, que podria haver fet millor amb un cop de cap a poca distància.

Solanke pensava que havia fet el pas al minut 27 després d'un treball intel·ligent de Semenyo, però el gol va ser anul·lat per una comprovació del VAR, i aquest últim sancionat per handbol.

Solanke n'ha rebut un altre al final de la mitja part, amb la falta del davanter Kristoffer Ajeri els dos equips estaven igualats al final del que va ser un primer període d'acció obert.

Brentford va ombrejar la possessió en els primers 45 minuts, amb el 59% de la pilota, però Bournemouth va aconseguir sis tirs als quatre dels visitants a Dorset.

El Bournemouth va estar a prop de fer el gran avançament just passada l'hora, amb Lloyd Kellyl'esforç de només falta el pal llunyà, i Ivan Toni en realitat gairebé el va convertir en el fons de la seva pròpia xarxa.

Solanke augmenta les esperances d'Anglaterra amb un altre gol

Brentford va rebre un penal al minut 70 quan Toney va rebre una falta Illia Zabarnyiperò es va anul·lar seguint el consell del VAR.

Semblava que el partit, que tenia una sensació de final de temporada per a etapes llargues, acabaria 0-0, però Mbeumo va marcar el que semblava un guanyador per a Brentford al minut 87, disparant a Travers des de dins de l'àrea.

El Bournemouth no va acabar, però, i Solanke va empatar l'1-1 al minut 90 amb un brillant cop de cap al córner llunyà des d'un Marcos Senesi lliurament.

Solanke ara ha marcat 19 gols a la Premier League aquesta temporada i està en una posició forta per formar la selecció anglesa per a l'Europeu d'aquest estiu.

El Brentford encara va tenir temps de guanyar-lo, però, amb Wissa girant-se al fons de la xarxa des de l'interior de l'àrea després d'una passada intel·ligent al revés de Mbeumo al cinquè minut de lesions.