Previsualització: Wolves vs. Man Utd – predicció, notícies de l’equip, alineacions

Sports Mole anticipa l’enfrontament de la Premier League de dijous entre Wolverhampton Wanderers i Manchester United, incloses prediccions, notícies de l’equip i possibles alineacions.

Wolverhampton Wanderers pot saltar Manchester United a la taula de la Premier League si reclamen el màxim de punts en el partit de dijous a Molineux.

Els amfitrions buscaran venjança contra els Red Devils després de patir una polèmica derrota per 1-0 en el partit invers a Old Trafford l’agost de l’any passat.

Vista prèvia del partit

Els Wolves van ampliar la seva ratxa invicta en totes les competicions a set partits quan van aconseguir una victòria per 2-0 sobre els rivals West Bromwich Albion a la quarta ronda de la FA Cup diumenge, però el derbi del Comtat de Negre es va veure afectat per problemes de públic a The Hawthorns.

Pedro NetoL’obertura de la primera part va ser seguida d’un gol al minut 78 de Matheus Cunha, però escenes desagradables després van bullir en un racó del terra que van obligar a suspendre el concurs durant uns 38 minuts. Els jugadors van ser conduïts fora del camp, inclòs el defensa del West Brom Kyle Bartley que va intervenir per treure la seva filla de la grada.

Des d’aleshores, la FA ha declarat que investigarà la violència “inexcusable” que va provocar la detenció de sis persones, mentre que diversos simpatitzants i policies van resultar ferits: un ventilador va ser endut en una llitera pels paramèdics i un altre va ser vist amb sang vessant-li. cara.

Gary O’Neil va condemnar les escenes violentes que van esclatar fora del camp, però estava ple de lloances per la manera d’actuar al terreny de joc dels seus Wolves, que han de tornar ràpidament a centrar-se en la Premier League mentre s’esforcen per aprofitar la seva fortalesa. carrera de forma i pujar des de l’11è lloc a la meitat superior de la taula.

Els Wolves, que han acumulat el segon nombre de punts (14) a la Premier League des del 5 de desembre, donaran la benvinguda al retorn a Molineux on no han perdut cap dels seus últims vuit partits a casa de la Premier League, superant el Manchester City, el Tottenham Hotspur i el Chelsea durant aquest període.

No obstant això, el conjunt de West Midlands ha patit derrota en sis dels seus darrers set enfrontaments de primer nivell amb l’oponent de dijous, el Man United, perdent cadascun dels tres últims sense resposta.

Antony del Manchester United celebra el gol del comtat de Newport el 28 de gener de 2024

Dues setmanes després de jugar un empat 2-2 a casa amb els Spurs a la Premier League, el Man United va reservar el seu lloc a la cinquena ronda de la FA Cup gràcies a una apassionant victòria a casa per 4-2 davant un equip del comtat de Newport el diumenge.

Després Bruno Fernandes i Kobbie Mainoo En els primers 13 minuts, els Red Devils semblaven estar en control de creuer fins que es van donar un ensurt totpoderós quan els seus homòlegs de la Lliga Dos van restablir la paritat amb un gol a banda i banda del descans. Malgrat això, AntoniEl primer gol de la temporada en qualsevol competició va ser seguit d’un gol tardà de Rasmus Hojlund per mantenir vives les escasses esperances del Man United d’aixecar plata aquesta temporada.

Tot i que ara el Man United ha guanyat dos dels seus darrers tres partits, tots dos a la FA Cup contra equips almenys dues divisions per sota d’ells, el jurat encara està fora. Erik ten Hag ja que la forma inconsistent del seu equip ha frustrat bona part de la base de seguidors del club; els Red Devils només han guanyat quatre, han empatat tres i han perdut cinc dels seus últims 12 partits en tots els tornejos des de finals de novembre.

Enmig de tractar Marcus Rashford“Assumpte disciplinari fora del camp”, Ten Hag té l’encàrrec de trobar la fórmula adequada per treure el millor de la seva plantilla i crear una sèrie de resultats positius molt necessaris mentre intenten escalar des de la vuitena posició a la taula de la Premier League. cap al punt europeu.

El Man United, que només se situa a tres punts del West Ham United en sisè lloc en el moment d’escriure aquest article, entra a la competició de dijous amb els Wolves que han perdut tres dels seus últims quatre partits fora de casa de la Premier League, anotant només un gol en el procés, però han guanyat cadascun. de les seves últimes tres visites a Molineux per un total de 4-1.

Forma de la Premier League de Wolverhampton Wanderers:

Forma de Wolverhampton Wanderers (totes les competicions):

Forma del Manchester United Premier League:

Forma del Manchester United (totes les competicions):

Notícies de l’equip

El davanter del Manchester United Marcus Rashford el 26 de desembre de 2023

Els llops encara s’han de fer front sense un atacant sud-coreà Hwang Hee-chan i migcampista malià Boubacar Traore que estan fora de servei internacional a la Copa Asiàtica i la Copa Àfrica de Nacions respectivament, mentre que Joao Gomes es descarta per suspensió.

Pablo Sarabia ha sorgit com un dubte amb una lesió al panxell i serà avaluat abans de l’inici, però Rayan Ait-Nouri està disponible per a la selecció després de la sortida anticipada d’Algèria de la CAN.

És poc probable que O’Neil faci massa canvis, si n’hi ha, al costat que va vèncer a West Brom l’última vegada, de manera que el Manchester City cedit Tommy Doyle està configurat per enllaçar els braços una vegada més amb Mario Lemina al mig del camp, mentre Jean-Ricner Bellegarde s’uneix a Neto i Cunha en atac.

Pel que fa al Man United, Ten Hag farà una trucada tardana sobre si selecciona Rashford a la seva plantilla de la jornada després que el davanter s’absentés per la victòria a Newport a causa d’una malaltia després d’una nit a Belfast; un comunicat del club ha confirmat que el “intern”. l’assumpte disciplinari” ha estat “tancat”.

Aaron Wan-Bissaka (sense especificar) també és dubtós, mentre Mont Mason (vedell), Antoni Marcial, Víctor Lindelof (tots dos engonals), Tyrell Malacia (genoll) i Sofia Amrabat (deure internacional) no estan disponibles per a la selecció.

Altay Bayindir va debutar amb els Red Devils a la porteria contra el Newport, però el porter turc serà substituït entre els pals per un llançador de primera opció. Andre Onanaque està disponible per tornar després d’una campanya decebedora a la CAN amb el Camerun.

Wolverhampton Wanderers possible alineació inicial:
Sa; Kilman, Dawson, Toti; Semedo, Lemina, Doyle, Doherty; Bellegarde, Neto; Cunha

Manchester United possible alineació titular:
Onana; Dalot, Varane, Martínez, Shaw; Mainoo, Casemiro; Antoni, Fernandes, Garnatxo; Hojlund

Paraules SM fons verd

Diem: Wolverhampton Wanderers 1-1 Manchester United

Tretze dels darrers 14 enfrontaments entre els dos equips han acabat amb empats o s’han decidit amb un marge d’un gol, i dijous podria haver-hi un altre partit ajustat.

Els llops s’han presentat a les grans ocasions d’aquesta temporada i compten amb un rècord a casa impressionant, però el Man United té una habilitat per obtenir resultats positius contra el club de West Midlands i pot fer prou per reclamar una part del botí en la seva última visita a Molineux. .

Per a l’anàlisi de dades dels resultats més probables, resultats i més d’aquest partit, feu clic aquí.