La prometedora adolescent barcelonina Lamine Yamal torna a brillar

El primer d’una nova sèrie a WhoScored, estem passant pel cap de setmana passat pels adolescents amb millors resultats d’Europa. Els joves del Barcelona, ​​el Girona, el Brighton i l’Ajax han impressionat, però és un davanter de l’Alaves qui lidera el camí.

El Girona va mantenir la seva sorpresa per al títol amb una victòria per 1-0 al Celta de Vigo durant el cap de setmana, amb Savio fent un gran canvi per l’esquerra per al líder de la Lliga. És possible que el brasiler no hagi contribuït directament a un gol per a l’equip espanyol, però tot i així va completar cinc regates i va fer dues entrades per retornar una valoració WhoScored de 7,50.

L’Ajax va ampliar la seva ratxa d’invicte a 11 partits amb una victòria per 4-2 a l’Heracles, una victòria en la qual Carlos Forbs va retornar una qualificació WhoScored de 7,57. Forbs va tenir la desgràcia de no registrar una assistència després de fer quatre passades clau i també va treballar molt amb la pilota, ja que va fer tres entrades.

El Rennes va infligir més misèria a un equip oprimit del Lió quan va guanyar una victòria per 3-2 al Parc OL divendres a la nit. Desire Doue, de 18 anys, va estar directament implicat en dos dels tres gols de Rennes, després de la seva assistència per al gol de Martin Terrier al minut 22 amb un gol propi 10 minuts abans del descans amb els respectius retorns de dues passades clau i dos tirs. .

Joao Pedro va ser el protagonista de la victòria del Brighton per 5-2 al Sheffield United dissabte, però la victòria va suposar una altra bona actuació de Facundo Buonanotte. L’argentí va marcar el primer gol del Brighton des d’un dels dos tirs i va fer dues entrades i una intercepció per obtenir una qualificació WhoScored de 7,79.

Quedant-se amb els empats a la quarta ronda de la FA Cup, Ben Nelson va fer un canvi sòlid al darrere del Leicester en la seva victòria per 3-0 contra el Birmingham. El jove central va guanyar els vuit intents de taclear i va fer set despatxos addicionals mentre els Foxes van reservar el seu lloc a la cinquena ronda amb facilitat.

El Vila-real va aconseguir una impressionant victòria per 5-3 a Barcelona dissabte al vespre, i Xavi va confirmar després del partit que deixarà com a tècnic blaugrana al final de la temporada. Ilias Akhomach va marcar el seu primer partit de lliga de la temporada al Camp Nou, colpejant el fons de la xarxa amb un dels dos tirs, i va completar quatre regates en una exhibició memorable.

Amb només el seu segon inici de lliga de la seva carrera, Ayman Kari va aconseguir l’actuació d’un jugador del partit en l’entretingut empat 3-3 del Lorient amb el Le Havre. Kari va seguir la seva assistència per al gol d’Imran Louza al minut 33 amb un gol propi poc després de la represa. Aquests provenien dels respectius retorns de dues passades clau i un tir en el seu camí cap a una qualificació WhoScored de 8,13.

Lamine Yamal podria haver acabat en el bàndol perdedor en la derrota del Barcelona davant el Vila-real, però l’internacional espanyol va mantenir el seu desenvolupament impressionant amb la seva tercera millor valoració de la campanya de la Lliga. De fet, Yamal va disparar set tirs i va completar sis regates, mentre que quatre entrades i intercepcions addicionals combinades van fer que el jove de 16 anys obtingués una qualificació WhoScored de 8,18.

Max Finkgrafe està brillant en la seva primera campanya sènior amb el FC Koln, ja que va retornar una puntuació WhoScored de 8,29 en l’empat 1-1 de dissabte al Wolfsburg. Finkgrafe va fer un total de set entrades en l’estancament, una de les quals va ser un repte de l’últim home, i tres intercepcions en una bona mostra de l’adolescent.

Amb una qualificació WhoScored de 9,11, Samu Omorodion va presentar la mostra d’adolescents millor valorada de tot el continent aquest cap de setmana passat. El jove de 19 anys va marcar a banda i banda de la mitja part en la victòria de l’Alavés per 3-0 a l’Almeria, amb el doblet de dos de quatre llançaments. Omorodion també va completar tres regates en una sortida del jugador del partit.

Youth Watch: La prometedora adolescent barcelonina Lamine Yamal torna a brillar