Nottingham Forest, Wolverhampton Wanderers comparteixen els punts en un thriller de quatre gols

El Nottingham Forest es queda un punt per davant de la zona de descens de la Premier League gràcies a un empat 2-2 a casa amb el Wolverhampton Wanderers.

Bosc de Nottingham es va moure un punt per davant de la zona de descens de la Premier League gràcies a un empat 2-2 a casa amb Wolverhampton Wanderers al Camp de la Ciutat dissabte a la tarda.

Els vermells es mantenen en el 17è lloc de la taula, però ara estan un punt per davant del Luton Town, 18è classificat, mentre que l'empat ha deixat als Wolves a l'11è amb 42 punts en 31 partits.

Forest va començar bé a casa, amb els Wolves obligats a defensar el seu propi àrea de penals; va arribar una vaga primerenca Ryan Yates durant un període de pressió, però el seu esforç es va desviar fora del pal.

Els llops van tenir una mitja oportunitat pròpia al minut 10 Tommy Doyleperò el seu esforç des de la vora de l'àrea sempre pujava inofensiu per sobre del travesser de Forest.

Yates va fer un altre esforç per Forest al minut 12 després d'un treball intel·ligent de Callum Hudson-Odoiperò porter dels Wolves Jose Sa va estar a punt per fer una aturada intel·ligent.

Hudson-Odoi va tenir una oportunitat pròpia en el període que va seguir després que els Wolves no aconseguissin fer front a un córner, però l'antic davanter del Chelsea va fallar la porteria abans. Danilo n'havia desviat un als guants de Sa.

Els Wolves van tenir una mitja oportunitat pròpia al minut 18, però Nelson Semedol'esforç d'en va ser bloquejat.

Un partit obert estava produint oportunitats als dos extrems, amb Giovanni Reyna Forest fallat després d'un error de Semedo, abans Matheus Cunha disparat per l'altre extrem del camp.

Els llops es van tornar a apropar poc després, amb Murillo necessitat de fer una despesa de la línia de gol per denegar Pablo Sarabiaabans Joao Gomes va fallar la porteria de la següent fase de joc, amb Forest trontollant-se en una àrea defensiva.

Els amfitrions seguien semblant perillosos per endavant, i Neco Williams disparat fora de la diana en les últimes etapes del primer període després del treball intel·ligent de Reyna.

L'avenç ha arribat dels Wolves, amb Cunha que ha trobat el fons de la xarxa al minut 40 després d'entrar a l'àrea de Forest i ha disparat un a l'extrem de la xarxa.

Forest no ha acabat a la primera part, però, amb el marcador igualat en el temps de descompte gràcies a Gibbs-White, que ha rematat de cap un córner de Reyna al fons de la xarxa.

Llavors, els locals es van avançar al minut 57 del partit per mitjà de Danilo, amb el migcampista que va acabar al fons de la xarxa des de prop després d'un treball intel·ligent de Gibbs-White, que havia entrat a l'àrea dels Wolves i es va negar a rendir-se després. inicialment perdent la pilota.

El drama va continuar, ja que els Wolves van empatar el 2-2 al minut 62 per cortesia del segon del partit de Cunha, amb l'atacant que va disparar des de molt a prop després que Forest no aconseguissin un córner a l'àrea; hi va haver una comprovació del VAR per a una possible handbol, però finalment es va donar el gol.

Sa va fer una aturada intel·ligent per negar Hudson-Odoi, ja que Forest va anar a buscar un guanyador a casa seva, mentre que Williams també va ser denegat pel porter dels Wolves en el mateix període.

Els llops també estaven amenaçant, amb Doyle colpejant per sobre del travesser en els intercanvis finals, però cap dels dos equips va poder trobar un tercer, amb els punts compartits al City Ground.