Cinc jugadors del Barcelona corren el perill de perdre's la semifinal de la Champions

Cinc jugadors del Barcelona i del Paris Saint-Germain corren el perill de perdre's el partit d'anada d'una semifinal de la Lliga de Campions si els seus respectius equips hi arriben.

Barcelona tenir fins a cinc jugadors que corren el perill de perdre l'anada d'a Champions League semifinal, en cas que passin París Saint-Germain.

Els dos equips es preparen actualment per al partit de tornada dels quarts de final a l'Estadi Olimpic Lluís Companys d'aquest dimarts a la nit.

La setmana passada, el Barcelona es va imposar en un partit emocionant al Parc dels Prínceps, que va respondre a encaixar dos gols a l'inici de la segona part per guanyar per 3-2.

Tanmateix, no tot va ser positiu per a Xavi i el seu equip amb Andreas Christensen i Sergi Roberto tots dos recollint targetes grogues que els veuen suspès per al proper partit a Espanya.

Tot i que Xavi es centrarà únicament en intentar arribar als quarts d'una competició que és important per a Barcelona tant dins com fora del camp, també serà conscient de més problemes de disponibilitat que podrien sorgir.

Quins jugadors del Barcelona estan a una targeta groga per a una sanció?

Cinc jugadors, tots importants per a Xavi, correran el risc d'una tercera amonestació de la campanya continental.

Potser el més notable és Lamine Yamalel jove de 16 anys que ja ha jugat 42 partits amb el Barcelona aquesta temporada i es presenta com un dels millors prospectes del futbol mundial.

Ronald Araujo, Frenkie de Jong, Ferran Torres i Joao Fèlix També es troben en la mateixa situació que l'adolescent, els dos últims que han aportat sis gols i dues assistències entre ells a la Champions d'aquesta temporada.

De Jong ha fet quatre titulars a la competició, amb Araujo el jugador més utilitzat dels cinc amb set titulars, completant els 90 minuts en cada ocasió.

Quins jugadors del PSG estan a una targeta groga d'una sanció?

Ousmane Dembele del Paris Saint-Germain celebra el seu primer gol amb els seus companys el 10 d'abril de 2024

Casualment, el PSG té un quintet de jugadors que corre el mateix risc que els seus amfitrions dimarts al vespre.

Ousmane Dembele -ex-Barcelona i que va marcar a l'anada- ja ha cobrat quatre targetes grogues i va complir una sanció a la Lliga de Campions 2023-24.

Milan Skriniar, Lucas Hernández, Manuel Ugarte i Vitinha són els altres quatre jugadors que hauran de trepitjar amb cura en defensa i migcamp.

Dels 10 jugadors esmentats, només sis van començar l'anada, amb Torres i Félix com a suplents del Barça a la segona part.

Skriniar i Ugarte no van entrar al terreny de joc del PSG.