La vaga d'Idrissa Gueye confirma la supervivència de l'Everton a la Premier League

L'Everton confirma la seva supervivència a la Premier League amb una victòria per 1-0 sobre el Brentford, que va sucumbir a un esforç d'Idrissa Gueye a Goodison Park.

La Premier League sempre present Everton pot esperar una altra campanya en el gran moment gràcies a una victòria per 1-0 Brentford a Goodison Park.

Sabent que la victòria els asseguraria la supervivència gràcies als resultats obtinguts en altres llocs a primera hora del dia, els Toffees van mantenir còmodament a ratlla les abelles sense dents i van confirmar la seva seguretat amb tres jocs de sobra gràcies a una segona part. Idrissa Gueye colpejar.

Una temporada marcada per deduccions de punts acabaria tenint un final feliç Sean Dyche's, que ocupen el 15è lloc del rànquing amb una inapel·lable avantatge d'11 punts a Luton Town a la zona de descens, el que significa que els Toffees poden gaudir d'un final de campanya sense estrès.

Mentre Tomàs FrankEls homes no es mereixen res del partit i ho van aconseguir exactament, els visitants classificats 16 també jugaran a futbol de primer nivell la 2024-25, després d'haver beneficiat també dels resultats de la tarda.

Els porters van callar a la primera part de 16 tirs

Els davanters estrella van dominar els titulars abans del partit a Merseyside, on Ivan Toni Va ser aprovat per ser titular del Brentford, però l'Everton no va poder invocar els malalts Dominic Calvert-Lewinés a dir Youssef Chermiti va fer la seva primera sortida a la màxima divisió d'Anglaterra.

L'equip de Dyche va ser els seus pitjors enemics en una primera meitat mossegant-se les ungles, però, ja que mentre es van disparar 16 trets, 12 del costat dels Toffees, cap dels dos equips va poder fer un sol intent abans de dirigir-se pel túnel.

La xarxa gairebé es va ondular amb només sis minuts pel debutant a la Premier League Chermitique es va estirar per intentar arribar Dwight McNeilLa pilota de l'equip travessava l'àrea però no podia arribar-hi; qualsevol contacte i l'adolescent hauria tingut un tap-in.

Una oportunitat prometedora per a Brentford's Mathias Jensen al minut 19, després va ser apagat per un brillant Jarrad Branthwaite bloqueig, i els últims esforços defensius van ser l'ordre de la primera part.

Ambdues defenses van produir diversos blocs més abans Abdoulaye Doucoure Va tenir una oportunitat d'or per trencar el marcador en el minut 45 -o almenys fer un esforç a porteria-, però va equivocar-se en el seu xut després d'haver rebut el gol de Chermiti.

Un porter finalment tindria una aturada per fer cinc minuts de la segona part, i va ser una lloable de Jordan Pickfordque va córrer per la seva caixa de sis iardes i va negar Toney després de la brillant pilota de Jensen per trobar l'anglès.

Quan Brentford va estar a prop de trencar el marcador, també ho va fer l'Everton al minut 53, ja que McNeil va fer un crack des de la distància i va veure com el seu cop desviat colpejava el travesser amb Mark Flekken batut.

Gueye assegura l'estatus perenne de la Premier League de l'Everton

Malgrat l'oportunitat de tall daurat del propi Brentford, va ser l'Everton qui va tenir la cua amunt després de l'impressionant impuls de McNeil, i el gol que anhelaven els fidels dels Toffees va arribar a l'hora marcada, ja que els Bees només van poder treure un córner fins a Gueye.

La delicada centrada del migcampista torna a l'àrea trobada Jack Harrisoni Brentford no va poder fer front a la seva bola baixa al mesclador, permetent que Gueye arribés a l'escena i disparés amb un potent cop al costat de la xarxa.

L'atac de Gueye va sobreviure a una revisió del VAR per provocar una segona ronda d'aclamacions al voltant de Goodison Park, i McNeil va arribar a pocs centímetres de doblar l'avantatge dels amfitrions al minut 66, però el seu intent des d'un angle ajustat va passar per l'àrea de sis iardes i es va equivocar. costat del pal llunyà.

Els esforços de Brentford per trencar una línia de fons avara de l'Everton van ser inútils, i les Abelles van sobreviure a un moment tardà en el temps de descompte, quan James GarnerEl llançament de falta especulatiu de Flekken va fer tremolar el travesser sobre el braç estès de Flekken.

Pickford llavors va baixar per negar Kevin Schade a mesura que el rellotge avançava, però la línia de fons de l'Everton va sortir il·lesa abans que comencés la festa de supervivència, i l'equip de Dyche ara viatjarà a Luton Town el proper cap de setmana amb una primavera al seu pas.

Mentrestant, els companys de la meitat inferior del Brentford jugaran el seu penúltim partit a casa de la temporada el proper cap de setmana, acollint el rival londinenc Fulham.