Informe del partit de l'Acadèmia: Manchester United sub-18 3-1 Everton sub-18 – Notícies i notícies de transferència del Man United

El Manchester United sub-18 va completar la seva temporada regular dissabte al matí amb l'Everton.

Amb el títol de la Premier League Nord ja assegurat, el partit va servir de prova per posar una mica de forma abans de la final nacional i presentar alguns dels sub-16 que pujaran a aquest nivell la propera temporada.

El United va mirar de llançar-se abans d'un error d'Everton quan Ruben Curley va guanyar la possessió a dalt del terreny de joc i va jugar la pilota a Gabriele Biancheri, que va deixar que Malachi Sharpe s'enrosqués cap a la cantonada més llunyana, però l'esforç del lateral va ser massa central i va permetre que el porter desviés. ample.

Jaydan Kamason va mirar de mostrar la seva brillantor individual amb una carrera serpentejant que el va veure saltar un defensor abans d'enconseguir-ne un altre, però finalment el defensor amb el seu peu més feble va sortir fora del pal esquerre.

Va ser en gran part un trànsit d'anada amb el United produint la majoria de les ocasions, però els vermells van trigar fins al minut 38 a fer l'avançament.

El xut de Zach Baumann va ser bloquejat inicialment en el camí de Kamason, que va creuar de nou a l'àrea de perill perquè Biancheri tornés cap a casa des de prop.

No tot va ser fàcil per al United, però, ja que just abans del descans, el cap defensiu de James Nolan només va poder trobar el peu d'un jugador de l'Everton que ràpidament va jugar a Rocco Lambert per colpejar fort i baix des d'un gran angle per atrapar Tom Myles. al primer pal.

Però amb prou feines va trigar un minut perquè el United recuperés el seu lideratge amb gairebé una còpia de carbó de Biancheri del seu primer. Ruben Curley va llançar una centrada rasa des de l'esquerra perquè el davanter gal·lès creués la cara de la porteria i s'enfilés al primer pal.

A la segona part, Jack Fletcher es va acostar amb un esforç de llarga distància que es va desviar per un córner.

El córner resultant va ser rematat de cap per Finley McAllister, però la falta de concentració d'Everton en el seu xut de porteria va veure que la pilota es va girar cap a Sharpe dins de l'àrea per acabar i assegurar la victòria per 3-1 per al United.

Una temporada impressionant, l'equip d'Adam Lawrence va acabar el primer lloc de la lliga amb 20 victòries, dos empats i només dues derrotes.

Després del partit, Lawrence va dir: “Ha estat una temporada fantàstica pel que fa a mirar sempre els individus i el grup a l'inici de la temporada i ha estat encantador veure com han avançat a mesura que avança la temporada.

“És una acadèmia fantàstica i és un lloc fantàstic perquè qualsevol jugador jove pugui desenvolupar-se dins i fora del camp. Sempre que arribin amb l'actitud correcta cada dia i intentin millorar i millorar, això és tot el que realment podem demanar”.

Lawrence i l'equip ara esperen enfrontar-se al Chelsea per consolidar-se com a campions nacionals.

Units: Myles, Kamason, McAllister, Armer, Nolan, Devaney (Thwaites 77), Baumannm, Sharpe, J. Fletcher, Curley (Mills 84) Biancheri (Eyob-Abraha 84)

Substitucions no utilitzades: Murdock, Plunkett

Vols ser el primer a escoltar les notícies d'última hora del Man United? Per obtenir actualitzacions crucials acuradament seleccionades, uneix-te al nostre canal de WhatsApp: https://bit.ly/United-Breaking-News.