F2 Feature Race Bahrain: resultats, Fórmula 2, F3, Fórmula 3, classificació

El pilot de Barbados de l'equip Rodin Motorsport repeteix l'èxit de l'Sprint Race i pren el lideratge del campionat. Primer punt per Andrea Kimi Antonelli, 10è. En l'èxit de F3 del britànic Browning, Minì acaba en sisena posició seguit de Fornaroli

Després de conquerir el Cursa Sprint el divendres, Zane Maloney també va guanyar el primer Cursa de Característiques temporada del campionat Fórmula 2 jugat el dia de Dissabte 2 de març de 2024 al circuit de Sakhir, a Bahrain. Abanderat de l'equip Rodin Motorsport va ser el protagonista d'un cap de setmana perfecte, com ho demostra l'esprint ràpid des del tercer lloc de la graella de sortida que li va permetre girar la primera corba davant de tothom. Al final de la cursa, el pilot de Barbados (líder del campionat amb 35 punts) va fer bé en gestionar l'avantatge de més de quatre segons adquirit sobre Josep Maria Martí (equip Campos Racing) i endavant Paul Aron (Hitech PulseVuit), tercer a la general tot i un penal.

antonelli, primer punt del campionat

Al final de les 32 voltes d'una cursa que va començar amb contacte entre ells Isack Hadjar (Campos Racing), obligat a retirar-se, i Gabriel Bortoleto (Invicta Racing), cinquè a la meta, Andrea Kimi Antonelliabanderat de Prema Racing a l'òrbita de l'equip Mercedes F1, va aconseguir el seu primer punt de la sèrie. El novell de Bolonya, de fet, va ser l'autor d'una gran remuntada que li va permetre tancar a la top tenmentre que el pilot de Ferrari Oliver Bearmanel seu company d'equip, va acabar la cursa en la quinzena posició, per darrere del duet Trident Motorsports, Roman Stanek I Richard Verschoor.

característica f2 rase bahrain

A continuació es mostren els deu primers rànquings Cursa de Característiques celebrat el dissabte 2 de març al circuit de Sakhir, a Bahrain. Des del 7 fins al 9 de març de 2024 el campionat de Fórmula 2 s'aturarà Giddaa l'Aràbia Saudita.

fórmula 3: daurar la cursa característica

Hi ha la signatura de Luke Browning a la primera Cursa de Característiques del campionat Fórmula 3 jugat dissabte 2 de març de 2024 al circuit de Sakhir, a Bahrain. El pilot britànic (Hitech Pulse-Eight), membre de la Williams Driver Academy, va precedir Christian Mansell (Gran Premi d'Art) i el novell de l'equip MP Motorsport Tim Tramnitz. Trio de col·locacions al top ten per l'equip Tridentamb Sami Meguetounif I Santiago Ramosquart i cinquè de la general respectivament, que els van precedir Leonardo Fornaroli, setè. Finalment, sisena posició final Gabriel Miniel millor entre els abanderats de l'equip Prema Racingdonat que Arvid Lindbladguanyador de la Cursa Sprintno va passar de la vuitena posició, amb el pilot de Ferrari Dino Beganovic, sortint des de la pole, va acabar en 13a posició. La segona ronda del campionat de F3 està programada a partir de 22 fins al 24 de març de 2024 en Austràliaal circuit de Melbourne.