Tottenham Hotspur produeix una reacció a la segona meitat per vèncer el Crystal Palace

Tottenham Hotspur va produir una altra lluita a casa en la victòria per 3-1 sobre el Crystal Palace al derbi de Londres de la Premier League de dissabte.

Tottenham Hotspur va produir una altra lluita a casa en una victòria per 3-1 Palau de Cristall al derbi de Londres de la Premier League de dissabte.

Els Lilywhites es dirigien a una segona derrota consecutiva a casa gràcies a una exquisida Eberechi Eze tir lliure, però Timo Werner, Cristian Romero i Son Heung-min va trobar la marca a mà Oliver Glasner la seva primera derrota al dugout dels Eagles.

Amb Richarlison Començant una absència de tres setmanes a causa d'una lesió al genoll, Werner va ser reclutat al Tottenham XI, mentre que Eze va fer el seu tan esperat retorn al Palau per primera vegada des del gener.

Impulsats per la remuntada del creador de joc i amb el vent a les veles després de la derrota dominant de Burnley el cap de setmana passat, els homes de Glasner es van enfrontar cara a cara amb els Spurs als primers minuts, però cap dels dos porters es va posar a prova.

Això va ser fins al minut 18, quan el retirat Werner es va presentar amb un contra un contra. Sam Johnstone després d'haver estat alimentat per Son i va intentar saltar per davant de l'anglès, però el número u del Palau va sortir triomf i va salvar als peus de l'alemany.

Els Spurs normalment dominaven la pilota a mesura que avançava la primera part, però el bloqueig profund del Palace estava ofegant l'amenaça dels Lilywhites i evitant que els hostes trenquessin les línies o trobessin corredors fora.

Ange PostecoglouEls homes de l'equip de l'equip estaven embolcallant la pilota amb més propòsit a l'inici del segon període, i el capità Son va estar a prop de trencar el marcador al minut 54, però va colpejar la fusta quan intentava superar a Johnstone al seu pal proper.

No obstant això, el breu període de millora dels Spurs no valdria en res al minut 59, ja que després de ser atropellat per Rodrigo Bentancur en una prometedora posició de tir lliure, Eze va alinear la seva pilota parada a 20 metres de la porteria i va llançar una rematada verinosa. Guglielmo Vicario per donar el lideratge a les Àguiles.

En lloc d'optar per un intent per sobre de la paret, Eze va trobar un buit entre Vicario i el seu pal proper, i l'italià -que havia fet un petit pas a la seva dreta- no va poder reaccionar amb prou rapidesa com per evitar el formidable anglès de l'anglès. colpejar.

Tottenham va forçar Johnstone a entrar en acció després de quedar-se enrere: l'intent de Werner a la cantonada superior va ser rebutjat pel porter del Palau al minut 62, tres moments abans. Brennan Johnson va disparar amb una oportunitat de curta distància que semblava més difícil de perdre.

El gal·lès, però, s'ha esmenat amb escreix al minut 77, robant Joachim Andersen de la pilota i evadir Jefferson Lerma abans de quadrar per a Werner, que també va expiar el seu error a la primera part amb un final clínic amb el peu lateral per igualar el marcador.

L'empat dels amfitrions era merescut, i semblant a la derrota per 2-1 del Brighton & Hove Albion fa tres setmanes, els homes de Postecoglou van completar un altre gir a la segona meitat només tres minuts després que Werner golés.

Trobada per un intel·ligent servei de banda Emerson Royal, James Maddison va aixecar una passada de volea per sobre del cap de Palace des del costat dret de l'àrea, i Romero va batre Joel Ward a l'aire per dirigir un hàbil cop de cap a la cantonada inferior.

El resultat del derbi londinenc de dissabte es va posar fora de qualsevol dubte raonable amb 88 minuts al rellotge, ja que un Palace desesperat va quedar atrapat al darrere i Johnson va deixar anar a Son, que va acabar sense pietat a la cantonada més llunyana mentre Johnstone es va llançar cap a l'altra banda.

Gràcies al seu darrer canvi a casa, els homes de Postecoglou es mantenen en cinquè lloc a la classificació, però han reduït temporalment la diferència amb l'Aston Villa a dos punts, i no hi ha cap canvi a la 13a posició de Palace.

El Tottenham va tornar a sortir a la carretera diumenge vinent per enfrontar-se a l'Aston Villa, un dia abans que l'equip de Glasner amfitri el Luton Town a Selhurst Park.