Erling Haaland es prepara per acomiadar el Manchester City per davant del perseguit Everton

Erling Haaland anota un doblet a la segona meitat per expulsar el Manchester City a la victòria per 2-0 sobre l’Everton a l’Etihad Stadium.

Erling Haaland va anotar un doblet a la segona part per guiar Manchester City a una victòria per 2-0 Everton a l’Etihad Stadium.

L’Everton es va mantenir ferm durant grans períodes de la competició per frustrar els seus amfitrions, que finalment es van mantenir pacients a la recerca del gran avenç.

La persistència del Man City va donar els seus fruits al minut 71 quan Haaland va colpejar la pilota. Jordan Pickford per marcar en la seva segona sortida des que va tornar d’una lesió.

Haaland va doblar el seu avantatge en les fases finals per registrar el seu 16è gol de lliga de la temporada i acabar amb una desena victòria consecutiva en totes les competicions.

La victòria va traslladar al Man City al primer lloc de la taula de la Premier League abans de l’inici de les 15:00, mentre que l’Everton té la garantia d’acabar la jornada entre els tres últims.

Després de guanyar els seus cinc partits de lliga anteriors, el Man City va donar un impuls significatiu al començament del migdia de dissabte.

Tanmateix, el Man City va ser conscient des del primer moment que els costaria trencar una defensa tossuda de l’Everton.

Tot i que els Toffees semblaven mantenir-se decidits en un extrem del camp, encara oferien alguna amenaça ocasional a l’extrem oposat de l’Etihad Stadium.

Dwight McNeil va produir una passada disfressada per enviar Ben Godfrey al minut vuit, però el defensa de l’Everton no va trobar cap manera de superar l’atac Ederson.

Tot i que el Man City va continuar dominant la possessió, la seva millor oportunitat del primer període no va arribar fins al temps de descompte.

Manuel Akanji va llançar una pilota solta a l’àrea, només per veure el seu esforç de porteria bloquejat pel central de l’Everton James Tarkowski.

Després d’entrar al descans amb igualtat, els visitants van continuar frustrant-se Pep Guardiola‘s en els primers 25 minuts del segon període.

John Stones del Manchester City en acció amb Dwight McNeil de l'Everton el 10 de febrer de 2024

No obstant això, la seva resistència es va trencar al minut 71, quan van ser molt castigats per no haver desmarcat les seves línies des d’un córner.

Els Toffees no van poder evitar que la pilota arribés a Haaland, que va colpejar a casa amb un esforç imparable amb el peu dret per marcar el primer gol crucial.

Les esperances de l’Everton d’aconseguir un resultat positiu es van esvair quan Haaland va afegir el seu segon i el del Man City a cinc minuts del temps reglamentari.

Haaland es va enganxar Kevin De Bruyneuna passada ordenada, abans d’utilitzar la seva força per encongir-se d’espatlles Jarrad Branthwaite i passa per Pickford.

Per un breu moment, Beto pensava que havia fet un gol per a Sean Dychedel costat, però la bandera aixecada de l’assistent finalment el va negar

Tot i que el Man City està invicte en 13 partits competitius, l’Everton no ha aconseguit guanyar cap dels seus últims sis partits de lliga.