El propietari de Nottingham Forest “persegueix l'àrbitre al túnel després de la derrota del Liverpool”

El propietari del Nottingham Forest, Evangelos Marinakis, persegueix l'àrbitre Paul Tierney després de la derrota per 1-0 dels Tricky Trees davant el Liverpool.

Bosc de Nottingham propietari Evangelos Marinakis suposadament va perseguir l'àrbitre Paul Tierney pel túnel després de la derrota agònica dels Tricky Trees per 1-0 Liverpool a la Premier League.

Nuno Espirito SantoL'equip va ser les víctimes del desè gol de la Premier League registrat al City Ground, on Darwin Núñez va cap a casa amb 99 minuts al rellotge per aconseguir una victòria espectacular del Liverpool.

Els amfitrions no van faltar d'oportunitats contra els vermells, afectats per lesió, i mentre Caoimhin Kelleher va fer algunes aturades vitals, els homes de Santo haurien estat tot el valor per a un punt o fins i tot tres en la seva pròpia gespa.

No obstant això, amb l'última oportunitat del partit, Núñez va trobar el fons des de la cantonada Alexis Mac Allisterlliurament, enviament Jurgen KloppEls homes de quatre punts d'avantatge al cim del rànquing de la Premier League i van deixar als seus amfitrions a només quatre punts de la zona de descens.

Mentre el Liverpool s'alegrava de la seva primera victòria a la Premier League al City Ground, on havia intentat i fracassat en sis ocasions per guanyar el màxim de punts, el personal furiós de Forest va protestar amb Tierney pels esdeveniments abans del cop de cap de Núñez.

Un atac al bosc es va aturar a causa d'una aparent lesió al cap Ibrahima Konatei el Liverpool van rebre la possessió per cortesia d'una bola de drop indiscutible abans de sortir cap endavant i finalment trencar Matz Selsla xarxa.

L'escalfada seqüela va veure el defensor Forest Felip fitxat i entrenador del primer equip Steven Reid Tierney va rebre una targeta vermella, mentre que un Marinakis amb cara de pedra també va arribar al sòl de City Ground.

D'acord amb BBC Radio Five Live periodista Rob Schofieldel furor es va vessar al túnel, on un Marinakis enfurismat va seguir l'àrbitre Tierney i el quart oficial. Graham Scott tot el camí fins a la seva oficina.

Schofield va dir que Marinakis va cridar repetidament “respecta els jugadors” als àrbitres abans de ser conduït per la seguretat, mentre que els jugadors de Tricky Trees també van tallar figures incandescents darrere de les escenes.

“Poques vegades es veuen escenes com aquesta al túnel. Hem vist a Steven Reid frustrat. Ell i el propietari del bosc, Evangelos Marinakis, van perseguir l'àrbitre Paul Tierney i el quart oficial Graham Scott fins a l'oficina de l'àrbitre cridant-los “Respecteu els jugadors! Respecteu els jugadors! Això passa cada setmana! Respecteu els jugadors”, va dir Schofield.

“Marinakis va haver de ser retirat per la seguretat en un moment. Els jugadors del Forest estaven furiosos, Nuno semblava absolutament abatut. Jurgen Klopp va passar per davant meu dient que no sabia per què s'estava fent tanta crítica. Realment tot estava començant aquí a baix. Escenes furiosos”.

Els amfitrions també van rebre una apel·lació de penal desviada abans que Núñez va colpejar a l'altre extrem del camp, cosa que va fer que el Liverpool triomfés a la Lliga al City Ground en gairebé 40 anys.

Els aficionats al bosc també semblaven tenir problemes amb la quantitat de temps afegit jugat dissabte, ja que un mínim de vuit minuts van passar al tauler de Scott abans que la queixa principal de Konate provoqués un període de lesió més llarg.

L'equip de Santo, que també podria caure en aigua calenta amb la FA a causa de les escenes desagradables al final de la derrota de dissabte, ara intentarà posar fi a una ratxa de tres derrotes en totes les competicions quan faci el viatge a Brighton & Hove Albion. el 10 de març.