Notícies de l'equip del Manchester City: lesió, llista de suspensió contra Copenhaguen

Sports Mole recull les notícies de lesions i sancions del Manchester City abans del seu enfrontament de la Lliga de Campions amb Copenhaguen dimecres.

Champions League titulars Manchester City miraran d'assegurar-se un pas segur als quarts de final quan donin la benvinguda Copenhaguen a l'Etihad Stadium per al partit de tornada dels vuitens de final de dimecres.

Actualment, el City compta amb un avantatge de dos gols després de guanyar per 3-1 a Dinamarca fa tres setmanes, gràcies als gols de Kevin De Bruyne, Bernardo Silva i Phil Foden.

Aquest últim també va protagonitzar Pep GuardiolaL'equip en el derbi de remuntada del cap de setmana passat va triomfar per 3-1 sobre el Manchester United a la Premier League, ja que va marcar dos gols a la segona part abans. Erling Haaland va afegir un terç en el temps de descompte.

El Man City gairebé té un equip en perfecte estat abans del seu proper partit a mitja setmana, i aquí, Talp esportiu recull les seves últimes notícies sobre lesions i sancions abans del partit amb Copenhaguen.

Estat: Fora
Tipus de lesió: Engonal
Data possible de retorn: 31 de març (vs. Arsenal)

Jack Grealish va patir una repetició d'una lesió a l'engonal en la victòria de la FA Cup contra el Luton Town la setmana passada i Guardiola ha revelat des d'aleshores que l'atacant pot no estar en condicions de representar Anglaterra durant el descans internacional a finals d'aquest mes.