El Manchester City entra als vuitens de final de la Lliga de Campions amb la victòria de Copenhaguen

El Manchester City arriba amb seguretat als quarts de final de la Lliga de Campions després de la victòria per 3-1 al Copenhaguen a l'Etihad.

Manchester City han reservat amb seguretat el seu pas al Champions League quarts de final després d'una victòria habitual per 3-1 Copenhaguen a l'Etihad aquesta nit.

Es veu una repetició del marcador de l'anada Pep GuardiolaEl lateral de segell progressió sense problemes als vuitens de final amb un èxit global de 6-2, ajudat en gran mesura per dos gols primerencs d'aquesta nit.

Manuel Akanji i Julià Álvarez tots dos van trobar la porteria als primers 10 minuts, amb el porter del Copenhaguen Kamil Grabara jugant un paper important a l'hora de deixar que l'esforç domèstic d'Álvarez es retorcin entre els seus dits.

Antic home de Southampton Mohamed Elyounoussi va donar breument als visitants el més petit esclat d'esperança just abans de la mitja hora, abans Erling Haaland va restaurar l'avantatge de dos gols en el temps de descompte de la primera part, mentre els titulars van superar els danesos.

La victòria d'aquesta nit significa que el Man City és ara només el tercer club de la història de la Lliga de Campions que guanya 10 partits consecutius a la competició, després del Reial Madrid i el Bayern de Munic.

Per a Copenhaguen, s'estén un rècord miserable als equips anglesos de la competició, ja que encara no han tastat l'èxit en vuit visites anteriors.

La llarga espera del conjunt danès per aconseguir una victòria fora de casa a la Lliga de Campions també continua, amb l'última arribada fa gairebé set anys contra el Club Brugge a la fase de grups.

Amb set canvis amb l'equip que va vèncer el Manchester United en el derbi de diumenge, Guardiola, sorprenentment, encara va ser titular a Haaland, Rodri i Edersonperò no hi havia dubte que l'enfrontament crucial contra el Liverpool el cap de setmana va tenir un paper important en la selecció de l'equip de l'entrenador.

Un dels jugadors que va entrar al lateral des del cap de setmana va estar involucrat en els dos primers gols del City, ja que va ser un córner d'Alvarez que va rebre ferotgement de volea per Akanji, i va deixar Grabara sense possibilitats en cinc minuts per calmar els nervis persistents.

Tan sols quatre minuts més tard, l'empat s'havia acabat, quan un córner d'Alvarez des del costat contrari va trobar Rodri, i després de llançar un cop de cap al travesser, la pilota va tornar a l'argentí, i un esforç bastant mansuet es va vessar de manera inexplicable. el fons de la seva pròpia xarxa per Grabara.

Després d'un començament tan lamentable, el Copenhaguen va afluixar lleugerament els grillons i va aplicar un enfocament més ofensiu durant la resta de la primera part, i això va recollir els seus fruits quan els visitants van trobar un cop de consolació.

La llarga carrera d'Elyounoussi per l'equip del City el va veure jugar un bon un-dos amb Orri Oskarsson a la vora de l'àrea, abans d'agafar la pilota amb gambada i clavar-se de manera competent més enllà d'Ederson a la porteria local.

Al Copenhaguen van arribar unes quantes jugades parades i mitjanes ocasions, però el City va mantenir en gran mesura el control, i el seu avantatge de dos gols es va recuperar poc abans del descans gràcies a un altre gol europeu de Haaland als tres minuts de l'aturada de la primera part.

Erling Haaland del Manchester City celebra el gol amb Matheus Nunes i Julian Alvarez el 6 de març de 2024

La pilota buscadora de Rodri va ser controlada de manera excel·lent pel noruec, i va aguantar el repte de Elias Jelert abans de disparar a la porteria, deixant Grabara encallat i el City a la cúspide dels vuitens de final.

El marcador còmode ha vist que Guardiola ha substituït Rodri al descans i ha agafat Ruben Dias s'apuntava una sanció en cas de recollir una altra targeta groga, però hi va haver una lesió desagradable Matheus Nunesque semblava haver-se luxat el dit a mitja part de la segona part.

El Copenhaguen va tenir el millor d'una segona part relativament tranquil·la, ja que Oskarsson no va poder establir contacte Denis VavroEl lliurament perillós d'Ederson, abans que Ederson ho negués intel·ligentment Magnus Mattsson després d'un bon joc de peus del substitut Roony Bardghji.

Rico Lewis Gairebé va donar una mica de brillantor al marcador al final dels locals, però el seu esforç desviat va recuperar la fusta en el temps de descompte, quan el partit va acabar 3-1 per als Ciutadans.

Tanmateix, el City sabia que la feina s'havia fet a la mitja part i, tot i que el rendiment va estar per sota de la normalitat en el segon període, no hi havia dubte del seu domini a l'eliminatòria, ja que s'enfrontava a la gorra dels quarts de final.

L'atenció es dirigeix ​​ara a aquella gran trobada a Anfield contra el Liverpool diumenge per al City, mentre que Copenhaguen acull el Lyngby mentre busquen reduir una diferència de tres punts amb el líder de la lliga danesa Midtjylland.