El final de Darwin Núñez aconsegueix la victòria del Liverpool a Nottingham Forest

El Liverpool va trencar la maledicció de la City Ground en circumstàncies sorprenents, ja que avança amb quatre punts al capdavant de la Premier League amb una victòria per 1-0 a Nottingham Forest.

Líders de la Premier League Liverpool va trencar la seva maledicció de City Ground en circumstàncies sorprenents, ja que es van moure amb quatre punts d'avantatge al capdavant amb una victòria per 1-0. Bosc de Nottingham.

Un partit frenètic i de punta a punta semblava destinat a acabar sense que la xarxa s'ofinís ni una vegada, però al novè minut del temps afegit de la segona part, Darwin Núñez – tot just tornat d'una lesió – va assentir cap a casa per segellar la primera victòria del Liverpool a la Premier League a casa als Tricky Trees caiguts.

Un trio de jugadors lesionats fins ara a Núñez, Dominik Szoboszlai i Wataru Endo tots es van passar aptes per fer la banqueta visitant, mentre Divock Origi va liderar la línia Forest per sobre d'un altre antic home de Liverpool Taiwo Awoniyi.

L'internacional belga, anotador de diversos gols famosos durant la seva estada a Anfield, gairebé va marcar un contra el seu estimat Liverpool al minut 14, però el seu esforç de 25 iardes va sortir lleugerament des de la cantonada superior.

També es va donar un inici obert al concurs Luis Díaz – amb l'ajuda d'un desviament – dispara just després del pal al minut 17, abans de l'en forma Caoimhin Kelleher va fer una aturada superior amb els peus per frustrar Antoni Elanga durant un un contra un de 22 minuts.

Estimulat per l'última parada excepcional de l'irlandès, les ocasions aviat van començar a ser espesses i ràpides per al Liverpool, però Jurgen KloppEls homes de l'equip s'han oblidat de treure la pols de les seves millors botes de tir, disparant vuit trets però cap a la porteria a la primera part.

Cap dels dos entrenadors va fer cap substitució per a l'inici del segon període, però Klopp, com era d'esperar, parpellejaria primer, entrant a Endo i Núñez just abans de l'hora. Andy Robertson i debutant a la Premier League Bobby Clark.

El reconegut agent del caos Núñez es va quedar atrapat immediatament al fons de les coses, colpejant la xarxa lateral des d'un angle agut al minut 62, un destí compartit per Cody Gakpo vuit instants després.

Entre aquestes dues oportunitats dels vermells, Elanga tampoc no ha trobat el marcador amb un gran intent al minut 66, i l'acció de punta a punta ha continuat quan Núñez ha rematat de cap al 73.

No per primera vegada al City Ground, Kelleher va ser el salvador del Liverpool, ja que va evitar un gol al minut 81 de Callum Hudson-Odoi s'arrossegava al seu pal proper, i ambdues parts tindrien vuit minuts addicionals per intentar trobar un guanyador.

L'atac tan important gairebé arribava al cinquè minut addicional, però Sels va produir una reacció sorprenent amb el cap desviat de Núñez, abans que les apel·lacions per a un xut de Forest a l'altre extrem fossin desviades, per a disgust dels amfitrions.

Els Tricky Trees es van indignar encara més quan el Liverpool va rebre una bola de drop després d'un Ibrahima Konate lesió al cap, amb les lleis del joc que diuen que Forest hauria d'haver tingut la decisió sota les circumstàncies.

Des del drop ball, el Liverpool va esclatar per l'altre extrem del camp, Alexis Mac Allister va mantenir viva la pilota a la vora de l'àrea després d'un córner i va llançar una centrada per a Núñez, que va aconseguir la connexió suficient a la pilota per superar un Sels de peu pla.

Les celebracions sense frens darrere del gol del belga van començar quan el Liverpool va acumular temporalment una avantatge inexpugnable al cim, però en canvi, un Forest desconsolat, que tenia entrenador del primer equip. Steven Reid expulsat durant les escenes acalorades al final: romandre a només quatre punts de la zona de descens al 17è.

Un llarg viatge cap al sud fins a Brighton & Hove Albion espera el Nottingham Forest el 10 de març, mentre que el Liverpool reprèn la seva recerca de la glòria a la Lliga Europa dijous, dirigint-se a l'Sparta Praga per al partit d'anada dels vuitens de final.