Conor Gallagher persegueix Crystal Palace mentre el Chelsea reclama una victòria crucial de remuntada

Conor Gallagher marca dos gols contra el seu antic club Crystal Palace per ajudar el Chelsea a guanyar una remuntada per 3-1 a Selhurst Park.

Chelsea han tornat a pujar a la meitat superior de la taula de la Premier League després de guanyar una remuntada per 3-1 sobre Palau de Cristall a Selhurst Park el dilluns a la nit.

El domini dels blaus a la primera part no va valer per res, ja que els Eagles van entrar al descans per davant gràcies a un magnífic cop de llarga distància de Jefferson Lermaperò els visitants van respondre bé i van empatar a menys de dos minuts del segon període quan Conor Gallagher va disparar a casa des de curta distància contra el seu antic club.

El Chelsea va bufar i va bufar quan el partit s’acabava i finalment va fer volar la casa del Palace gràcies a dos gols en el temps de descompte, amb Cole Palmer establint tant Gallagher com Enzo Fernández per ajudar els blaus a aconseguir victòries consecutives en l’espai de cinc dies.

La victòria dels blaus ha alleujat una mica la pressió sobre l’entrenador Maurici Pochettinoque ha vist com el seu equip pujava fins al 10è lloc a la taula de la Premier League, però no es pot dir el mateix del cap del Palace Roy Hodgson que ha perdut quatre dels seus últims cinc partits en totes les competicions i veu com el seu equip es manté en la 15a posició, cinc punts per sobre de la zona de descens.

Pochettino va fer només un canvi al Chelsea que va vèncer l’Aston Villa per 3-1 a la FA Cup la setmana passada, amb Thiago Silva substitució dels ferits Benoit Badiashile al central.

Pel que fa al Palace, Hodgson decideix fer dues modificacions a l’alineació que va patir una derrota per 4-1 a fora davant els rivals Brighton & Hove Albion el cap de setmana passat, amb Matheus Franca i signatura de finestres d’hivern Adam Wharton tots dos van lliurar el seu debut complet a costa de Jeffery Schlupp i els ferits Marc Guehi.

El partit va començar amb el Chelsea dominant els procediments, mentre que Palace es va asseure i va convidar els blaus a trencar-los, però tot i comptar amb un 80% de possessió, l’equip de Pochettino va quedar sense vida a la pilota i no va representar cap mena d’amenaça en l’últim terç.

Els visitants van haver d’esperar fins al primer minut del temps de descompte de la primera part per registrar el seu primer intent de porteria: Gallagher va arrossegar un esforç amb el peu dret per la porteria i fora de la cantonada inferior esquerra.

El Chelsea va completar un total de 420 passades en els primers 45 minuts, la màxima en la primera meitat d’un partit de la Premier League sense tenir un sol tir a porteria des que els rècords van començar la 2003-04.

El Crystal Palace va fer sis tirs a la primera part en comparació i va aconseguir obrir el marcador de manera sensacional a la mitja hora gràcies a un llamp de Lerma, el seu primer gol per al club.

Tots dos Noni Madueke i Moisès Caicedo estaven pesadament en possessió a la vora del seu propi àrea de penal, i Tyrick MitchellLa intercepció de Lerma va arribar a Lerma, que es va tranquil·litzar i va llançar un coet des d’uns 25 metres cap a la cantonada superior.

L’inici de la segona part va haver de retardar molt com a àrbitre al camp Miquel Oliver necessitava canviar el seu micròfon envoltant; també hi va haver un canvi fet pel Chelsea al descans, ja que Madueke va deixar pas Christopher Nkunku.

La conversa de l’equip a la mitja part de Pochettino, sens dubte, va fer el truc, ja que el seu equip del Chelsea va restablir la paritat només 81 segons després de la reinici quan Malo Gust va conduir pel flanc dret i va creuar una centrada a la zona de perill perquè Gallagher disparés per primera vegada al sostre de la xarxa.

Conor Gallagher del Chelsea va marcar el seu segon gol el 12 de febrer de 2024

Després, els blaus han posat a prova la seva sort des d’un córner, amb un cop de cap a prop del pal de Thiago Silva bloquejat Jean-Philippe Mateta poc abans Palmer va tallar cap a dins amb el seu peu esquerre favorit i va disparar fora.

La nit de Silva va acabar d’una manera decebedora mentre caminava amb precaució pel túnel amb una aparent lesió a l’engonal a les hores, amb Levi Colwill ocupant el seu lloc a la defensa central.

L’impuls va ser amb el Chelsea encaminant-se a l’última mitja hora i la seva amenaça va caure predominantment per l’extrem dret, amb Gusto carregant-se a l’últim terç amb propòsit i fent córrer tant Franca com Mitchell.

Franca va lluitar tota la nit als dos extrems del terreny de joc, però el jove de les Eagles gairebé va produir un moment de màgia al minut 75 quan va disparar un xut malvat cap a porteria des de la porteria, només per Dorde Petrovic parar l’esforç lluny del perill.

A l’altre extrem, Palmer va escollir magníficament un substitut Raheem Sterling amb una passada de pal a l’interior de l’àrea, però l’anglès ha decidit en contra d’un primer cop i finalment ha rebut l’esforç de dos defenses del Palau.

Aleshores, Sterling va arrossegar una creu atractiva a la caixa de sis iardes Axel Disasiperò només va poder dirigir un cop de cap directament als guants de Dean Henderson.

Enzo Fernandez del Chelsea celebra el seu tercer gol amb els seus companys el 12 de febrer de 2024

La persistència del Chelsea a l’últim terç va acabar donant els seus fruits al minut 91 quan Palmer va rebre la pilota pel flanc dret abans de llançar una passada a Gallagher per perforar un xut ras des de la vora de l’àrea a la cantonada inferior esquerra, enviant els blaus que viatjaven. simpatitzants en un pandemoni.

Gallagher, que no ha marcat cap gol de la Premier League aquesta temporada abans de marcar el doblet contra el Palace, ara ha marcat quatre gols contra els Eagles, més que contra qualsevol altre club de la seva carrera.

Aleshores, Fernández va marcar la victòria de l’equip de Pochettino al contraatac, rebent una passada en profunditat de Palmer abans de situar al defensor del Palau. Daniel Muñoz a terra i clavant el seu acabat al pal proper.

El Chelsea ara centra el seu enfocament en el viatge descoratjador de dissabte a l’Etihad Stadium per enfrontar-se al Manchester City, mentre que el Palace buscarà tornar a la victòria davant l’Everton dilluns vinent.