Bruno Guimaraes marca un doblet en la victòria del Newcastle United sobre el Nottingham Forest

Bruno Guimaraes anota un doblet mentre el Newcastle United va aconseguir una victòria per 3-2 sobre Nottingham Forest a la competició de la Premier League de dissabte.

Bruno Guimaraes va anotar un doblet com Newcastle United va aconseguir una victòria per 3-2 Bosc de Nottingham a la competició de la Premier League de dissabte al City Ground.

Forest va lluitar dues vegades per empatar el marcador al descans, però el segon del partit de Guimaraes al minut 66 va ser suficient per donar els tres punts als visitants.

El resultat ha traslladat Newcastle al setè lloc de la taula, a dos punts del sisè, el Manchester United, mentre que Forest es manté en el 16è lloc, a només dos punts de la zona de descens.

Forest va tenir una oportunitat d’or per avançar-se al minut cinc quan Nuno Tavares va entrar en una àrea àmplia abans de llançar una centrada perfecta a Morgan Gibbs-Whiteperò el seu esforç va quedar fora del pal.

La primera obertura del Newcastle va arribar al minut vuit, amb Sean Longstaffa qui s’havia deixat avançar cap a l’àrea del Forest, buscant recollir la cantonada inferior, però porter del Forest Matz Sels va estar a punt per fer una aturada intel·ligent.

Els Magpies van fer el gran pas dos minuts més tard, però, amb Guimaraes amb una volea brillant d’una entrega de Kieran Trippier a la part posterior de la xarxa des d’un gran angle.

Forest va tenir l’oportunitat d’empatar al minut 17 quan Antoni Elangael ritme el va portar més enllà Dan Burn i a l’àrea de Newcastle, però el seu esforç va ser mantingut pel porter de Magpies Martín Dubravka.

Elanga ha tingut una segona oportunitat al minut 27, i aquesta vegada l’exatacant del Manchester United l’ha aprofitat, s’ha endut una passada de Gibbs-White abans de trobar el fons de la xarxa amb un remate compost.

No hi havia res especialment complex en el pla de joc del Forest, amb els seus defensors i migcampistes buscant lliurar la pilota darrere de la defensa de Newcastle quan fos possible, ja que el ritme d’Elanga continuava causant molts problemes a la línia de fons de l’equip visitant.

El Newcastle va aconseguir restablir el seu lideratge poc abans del descans, amb Fabià Schar escollint expertament la cantonada inferior amb un primer gol després de trobar un cop de cap Sven Botman dins de la caixa del bosc.

Forest va continuar pressionant els jugadors cap endavant, però, i va ser 2-2 en el temps de descompte de la primera part, amb Callum Hudson-OdoiL’esforç de fora de l’àrea va desviar Dubravka.

Callum Hudson-Odoi de Nottingham Forest celebra el gol contra el Newcastle United el 10 de febrer de 2024

L’equip local va tornar a tenir la pilota al fons de la xarxa de Newcastle a principis del segon període, però Taiwo AwoniyiL’esforç de ‘s va ser anul·lat per fora de joc.

Forest s’ha mantingut a primera línia, amb Tavares disparant per sobre del travesser al minut 54, abans que els locals hagin rebutjat un recurs de penal just passada l’hora, amb Awoniyi caient dins de l’àrea per un repte de Botman i després de Dubravka.

Anthony Gordon va enviar un per sobre el travesser de Forest al minut 65, amb el Newcastle amb una rara aventura davantera a la segona part.

Els Magpies han tornat a posar-se per davant al minut 66, amb Guimaraes que ha marcat el fons des de la vora de l’àrea després d’una defensa poc brillant des de l’equip local.

Divock Origi Ha tingut un cop desviat per sobre del travesser al minut 75, amb Forest buscant l’empat una vegada més, i el Newcastle no ha estat segur des del punt de vista defensiu.

Eddie HoweL’equip va aconseguir resistir la pressió final per aguantar els tres punts, però, i el resultat els ha traslladat a 11 punts del quart Tottenham Hotspur de la taula.