13.12.17

Les seleccions de futbol femení i d’hoquei sobre patins, protagonistes durant les festes de Nadal

L’equip de Natàlia Arroyo jugarà a El Sadar de Pamplona el 22 de desembre, mentre que el doble Catalunya-Resta del Món d’hoquei serà a Vic el dia 30

A falta que es puguin confirmar d’altres partits, com ara el de la selecció masculina de futbol, ja hi ha confirmats tres partits dels equips nacionals catalans. En futbol femení, el combinat dirigit per Natàlia Arroyo viatjarà a Pamplona el 22 de desembre per enfrontar-se a la selecció de Navarra. Per altra banda, el dia 30 a Vic, hi haurà doble duel d’hoquei sobre patins entre Catalunya i les seleccions mundials masculina i femenina.

Quart amistós consecutiu
La selecció catalana absoluta femenina de futbol està jugant amistosos per Nadal des del 2014 i aquest any mantindrà el que ja s’està convertint en una tradició. Després d’un doble duel contra Euskadi (1-1 i 1-1, i derrota 3-4 als penals al Miniestadi) i un altre partit a Galícia (0-5), Catalunya tornarà a jugar a fora, ara contra Navarra, en un matx que es disputarà al mític estadi d’El Sadar de Pamplona els 22 de desembre a les 18.30 hores. La convocatòria s’anunciarà durant els pròxims dies.

Doble Catalunya-Resta del Món
Pel que fa a les seleccions nacionals catalanes masculina i femenina d’hoquei sobre patins, jugaran el pròxim 30 de desembre dos partits amistosos contra dues seleccions mundials al Pavelló Municipal Castell d’en Planes de Vic. El Catalunya-Resta del Món masculí es disputarà a les 17.15 hores, mentre que el femení serà a les 19.15 h. Tots dos partits seran emesos en directe per la Xarxa Audiovisual Local (XAL) i, entre un i l’altre, hi haurà una exhibició de patinatge artístic. Aquests enfrontaments s’emmarquen dins de la festa Nadal Sobre Rodes 2017, organitzada per Hockeymania, la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer i la Federació Catalana de Patinatge. Tots els beneficis d’aquesta festa solidària, que inclou un torneig d’hoquei base entre les 14.30 i les 17 h, aniran destinats íntegrament als projectes de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer.