Burnley va colpejar Sheffield United en sis punts de descens a Bramall Lane

El Burnley dóna un gran impuls a les seves esperances de supervivència a la Premier League amb una victòria per 4-1 sobre el Sheffield United del soterrani dissabte a la tarda.

Burnley han donat un gran impuls a les seves esperances de supervivència a la Premier League amb una victòria per 4-1 sobre l'equip del soterrani Sheffield United a Bramall Lane dissabte a la tarda.

Jacob Bruun Larsen, Lorenz Assignon, Lyle Foster i Johann Berg Gudmundsson va fer els gols de Vincent KompanyL'equip, que ha sumat 23 punts en els seus 34 partits de lliga aquesta temporada.

Els Clarets es mantenen en el 19è lloc de la taula, però només estan a tres punts del 17è, Nottingham Forest, mentre que el Sheffield United es manté per sota, a 10 punts de la seguretat, amb Chris WilderL'equip sembla que torna a baixar al campionat.

El Burnley només ha perdut un dels seus darrers set partits de lliga, però són derrotes consecutives del Sheffield United, que també va ser derrotat a Brentford la darrera vegada.

El Burnley va aconseguir una gran victòria en la seva lluita contra el descens

Oli McBurnie hauria d'haver avançat el Sheffield United al minut novè quan se li va presentar una oportunitat a quemarroc, però el porter del Burnley Arijanet Muric va fer una aturada intel·ligent.

Muric va tornar a entrar a l'acció 10 minuts després per evitar un esforç Ben Brereton Díazabans Ivo Grbic va fer bé en evitar un esforç desviat de Foster per l'altre extrem.

El porter de Burnley va fer una aturada intel·ligent per denegar a McBurnie just passat el minut 30, i després va demostrar ser un excel·lent final a la mitja part per als visitants.

Els claretins han fet el gran pas al minut 38 de l'enfrontament per mitjà de Larsen, amb un gran desviament d'un defensor abans de rodar al fons de la xarxa.

Dos minuts més tard, el 2-0, amb Assignon entrant a l'àrea de penals de l'equip visitant abans de trobar el fons de la xarxa amb un final baix, i els dos gols resumien la campanya del Sheffield United.

Muric va fer una altra aturada excel·lent al començament de la segona part per evitar un esforç James McAteeperò el Sheffield United sí que va aconseguir registrar-se al minut 52.

Wilson Odobert de Burnley en acció amb Ben Osborn i Jayden Bogle de Sheffield United el 20 d'abril de 2024

El Sheffield United pateix la 23a derrota de la Premier League de la temporada

El gol venia de Gustavo Hameramb el migcampista entrant a l'àrea del Burnley abans de fer un excel·lent esforç a la cantonada més llunyana, i en aquell moment hi havia molt de joc.

No obstant això, Burnley va anotar un tercer al minut 58 després d'un treball intel·ligent d'Assignon, que va llançar una excel·lent centrada a Foster, i l'atacant va col·locar amb cura la pilota al fons de la xarxa.

El Sheffield United ha anat de mal en pitjor al minut 71, quan Gudmundsson, que tot just acabava d'entrar al camp, ha fet un esforç brillant al fons de la xarxa per acabar el partit com un partit.

Gudmundsson va estar a punt de tornar a marcar poc després, fent una volea contra el pal, abans Jayden Bogle va ser denegat per Múric al final, amb el sis de descens acabant 4-1 als visitants.

Els dos equips s'enfrontaran al Manchester United en el seu proper partit, amb el Sheffield United dirigint-se a Old Trafford dimecres a la nit, abans que el Burnley visiti els 20 cops campions anglesos el proper cap de setmana.