19.05.17

El vicepresident de la Plataforma, Sergi Blàzquez, participa dijous en la taula rodona “El model esportiu de la República Catalana”

L’acte s’engloba en el procés participatiu “La República que farem” i tindrà lloc a la Seu Nacional d’Esquerra Republicana

El vicepresident de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, Sergi Blàzquez, serà un dels participants en la jornada  “L’esport a la República Catalana”, que ha organitzat Esquerra Republicana el pròxim dijous, 25 de maig (18.30 h), a la seva Seu Nacional (Càlabria, 166, Barcelona). L’activitat s’emmarca en el procés participatiu “La República que farem”, que el partit ha endegat amb l’objectiu de recollir i debatre totes les aportacions de la ciutadania amb vista a una Conferència Nacional, que és on s’exposarà el model de país proposat.

Blàzquez intervindrà en la taula rodona “El model esportiu de la República Catalana”, on també hi seran Anna Caula, diputada de JxSí al Parlament de Catalunya; Albert Juncà, director del Departament de Ciències de l’Activitat Física de la Universitat de Vic; Pere Manuel Gutiérrez, president del Col·legi de Llicenciats en Educació física i Ciències de l’activitat Física i l’Esport de Catalunya; i August Tarragó, soci-gerent de Sintagmia. La moderació anirà a càrrec de Marta Luque, vocal d’Esport femení i Esport de base de la sectorial d’Esports d’Esquerra Republicana. Abans hauran intervingut David Agustí, secretari nacional de Política Cultural, Educació i Esports d’Esquerra Republicana, que donarà la benvinguda; i Xavier Albert Canal, president de la sectorial d’Esports d’Esquerra Republicana, que oferirà una xerrada que porta per títol “L’esport per una societat saludable i cohesionada”. Eduard López, vicesecretari general d’Acció Política d’Esquerra Republicana, serà l’encarregat de cloure l’acte.

Cal confirmar l’assistència abans del dimarts 23 de maig, a les 20 h, enviant un correu electrònic a inscripcions@esquerra.cat o telefonant al 93 453 60 05.