11.07.16

Catalunya, a punt pel Mundial sub-17 de futbol sala

Es disputa del 12 al 19 de juliol al Paraguai

La selecció catalana de futbol sala ja és al Paraguai, on a partir de demà començarà a disputar el Campionat del Món en la categoria sub-17. Catalunya jugarà al grup A, on s’enfrontarà a l’Índia, el Kazakhstan i el Paraguai. Al grup B hi haurà Bèlgica, Brasil, Colòmbia i Austràlia, i el C el formaran Argentina, Marroc, Uruguai i Curaçao.

Abans de marxar al continent sud-americà, el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, va rebre la delegació catalana, amb jugadors, cos tècnic i directius, i els va donar suport i ànims per afrontar el campionat.

Els joves jugadors que representaran Catalunya són: Guillem Vives, Miquel Vilaseca, Joel Dorado, Àlex Mestre, Víctor González, Luis Sobreroca, Adrián Venteo, Sergi Borragan, Lluís Torreguitart, Roger Viola, Josep Viola i Marc López. El cos tècnic el formaran Albert López com a seleccionador, el delegat Xavier Cerdà i el fisioterapeuta Marc Peñarroya.

Amb la delegació catalana també viatjarà l’àrbitre català Raúl González, que ha estat seleccionar per la Federació Mundial per dirigir alguns dels partits del torneig.

 

Informació: FCFS
Imatge: SGE