10.06.16

Ja tenim l’onze de Catalunya!

L’alineació s’ha escollit per votació popular a través de Twitter

Avui comença l’Eurocopa de futbol, que esperem que sigui l’última en què la selecció catalana no hi pot competir. Per això, com que ens trobem sense la possibilitat d’animar el nostre equip, us hem demanat que ens ajudeu a confeccionar l’equip titular que hauria de presentar Catalunya si pogués participar a aquest campionat.

Després d’11 dies de votació, s’han registrat més de 1.700 vots que ens han permès formar l’equip titular. Amb una tàctica 4-3-3, a l’alineació hi hauria Víctor Valdés; Héctor Bellerín, Gerard Piqué, Marc Bartra i Jordi Alba; Sergio Busquets, Sergi Roberto i Cesc Fàbregas; Gerard Deulofeu, Jonathan Soriano i Bojan Krkic.

Les votacions s’han realitzat a través de les enquestes de Twitter, en què proposàvem quatre jugadors per cada posició, basant-nos en l’experiència internacional dels jugadors i en les darreres convocatòries dels partits de la selecció catalana. Mentre hi ha hagut casos com el de Gerard Piqué que s’ha imposat amb més del 90% dels vots per la seva posició, en d’altres hi ha hagut un frec a frec per aconseguir un lloc a l’equip titular, com la victòria de Sergi Roberto sobre Xavi Hernández per un 49% a un 45%.

En aquest mateix sentit, dimecres vinent celebrarem una tertúlia amb els periodistes Toni Padilla (Diari Ara), Jordi Costa (RAC1), Jordi Sunyer (TV3) i Eudald Serra (Catalunya Ràdio), i d’altres personalitats del món del futbol, per parlar del paper que faria la selecció catalana de futbol a les grans cites internacionals. Podeu trobar-ne més informació i apuntar-vos-hi en aquest enllaç.

Ja heu triat i esperem veure aquest equip ben aviat a les grans cites internacionals!

 

Podeu veure totes les votacions seguint aquest fil de Twitter: