10.06.16

Catalunya a l’Eurocopa?

Us convidem a la tertúlia a la seu de la federació de futbol

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes ha organitzat el proper dimecres 15 de juny una tertúlia per parlar del paper que faria la selecció catalana de futbol a l’Eurocopa, tot esperant que a la propera gran cita internacional hi puguem participar oficialment. L’acte serà a les 19h a la seu de la Federació Catalana de Futbol (c/ Sicília 93-97, Barcelona).

Intervindran a la tertúlia els periodistes Toni Padilla (Diari Ara), Jordi Costa (RAC1) i Jordi Sunyer (TV3), la seleccionadora femenina Natalia Arroyo i el jugador de la selecció absoluta Oriol Rosell. Amb ells analitzarem quins jugadors haurien de formar part de la selecció catalana, l’estil de joc de la selecció, quin rendiment podria oferir el nostre combinat… i tots ells respondran les preguntes que els plantegi el públic. En definitiva, una tertúlia futbolística i reivindicativa.

Us hi esperem!

Visca les Seleccions Catalanes!