02.11.15

La selecció catalana, 28a la Copa del Món de dards

Raül Invernon, 17è a la competició individual

Catalunya ha tancat la participació a la Copa del Món de dards amb la 28a posició per equips, amb 4 punts. Aquest és el segon millor resultat de la selecció catalana en una Copa del Món, a només un punt del resultat que va obtenir el 2011. Un molt bon paper, tenint en compte el gran nivell dels rivals en totes les modalitats.

En la categoria individual, el millor dels catalans va ser Raül Invernon, que va quedar 17è del món i va permetre que Catalunya sumés 3 punts. També va ser destacada l’actuació d’Hilari Pons, que va sumar una victòria en individual, que suposava el quart punt per a Catalunya.

Pel que fa a la competició per equips, la selecció catalana va quedar en un grup força competitiu. Malgrat no assolir cap victòria, els resultats no reflecteixen el bon paper dels esportistes catalans. Les seleccions d’Irlanda i Noruega són les que han superat la fase de grups. i han quedat entre les cinc millors, un clar indicatiu de la gran qualitat de les seleccions que han format el grup 2.

Anglatera s’ha proclamat campiona del món tant en categoria masculina com a la femenina, mentre Holanda ha estat la vencedora a la júnior. Amb aquest triomf, Anglaterra continua regnant en el món dels dards després que l’any passat també va aconseguir el doblet a la Copa d’Europa.

 

Informació i imatge: FCD