07.04.15

Catalunya és vuitena al Mundial sub-19 de korfbal

La selecció catalana continua creixent internacionalment

Amb un balanç de quatre victòries i quatre derrotes, la selecció catalana de korfbal sub-19 ha aconseguit aquest cap de setmana la vuitena posició al Mundial de Leeuwarden (Holanda). D’aquesta manera, ha superat la novena posició que va obtenir l’any passat i ha demostrat que continua progressant.

El seleccionador català, David Rua, reconeix que “tornem del Mundial molt satisfets amb l’actitud, la feina i el joc desenvolupat per l’equip. Per a nou dels catorze jugadors era el seu segon mundial sub-19 seguit i s’ha notat una important millora respecte l’any passat. Els jugadors que debutaven al torneig s’han integrat molt bé a l’equip, a la forma de joc proposada i han mostrat un molt bon nivell.”

Els catalans van inaugurar el torneig divendres perdent de tan sols 5 punts contra la Xina Taipei i derrotant Anglaterra i Brasil. Dissabte van guanyar Romania i la debutant Nova Zelanda i van perdre contra l’amfitriona i guanyadora del Mundial, Holanda. “El joc i les sensacions en els partits de Xina Taipei i Holanda i la victòria el primer dia amb Anglaterra han estat molt positius”, destaca Rua. L’últim dia, però, es van complicar les coses i van perdre els dos compromisos, contra Portugal i Alemanya, per un punt de diferència.

El tècnic considera que “només petits detalls van fer que no poguéssim guanyar cap dels dos partits. Penso que el torneig ha servit també per confirmar que estem treballant en la bona direcció però que cal seguir millorant aquests aspectes que fan guanyar i perdre partits importants”.

Aquests són els resultats dels partits de Catalunya:
Catalunya 10 – Xina Taipei 15
Catalunya 11 – Anglaterra 9
Brasil 4 – Catalunya 7
Romania 2 – Catalunya 20
Catalunya 11- Nova Zelanda 6
Catalunya 4 – Holanda 15
Catalunya 7 – Portugal 8
Alemanya 12 – CAT 11

Podeu trobar més informació sobre el Mundial sub-19 al web oficial del campionat.

 

Informació: FCK