12.03.15

Els equips catalans de tamborí lluiten per la Copa d’Europa

L’INEF Barcelona representarà Catalunya en nois i en noies

Els propers 13, 14 i 15 de març es disputarà la 22a Copa d’Europa de tamborí indoor a la localitat alemanya de Dresden. Catalunya hi serà present tant en la categoria masculina com en la categoria femenina a través del Club Esportiu INEF Barcelona, que va ser el guanyadors de les dues categories en l’última edició de la Lliga Catalana de Tamborí.

L’equip masculí estarà format per Sergi Andújar, Marc Atanes, Ferran Badia, Jordi Moncusí, Marc Satorra i Javi Vázquez. Els jugadors catalans intentaran millorar la sisena classificació que van obtenir en la darrera edició que es va cel·lebrar a l’INEFC de Barcelona el febrer de 2014. Per poder accedir a la fase final hauran de quedar entre els 3 primers equips del seu grup on l’acompanyen el Florensac francès (vigent campió), el Bagnacavallo italià, l’amfitrió alemany Dresden i els anglesos d’Oxford.

D’altra banda, l’entrenador Marc Atanes comptarà amb les jugadores Anna Castells, Joana Carbó, Aida Domínguez, Aina Hernando, Sonia Marturano i Anna Viure per tal de superar la cinquena plaça de l’última edició. No ho tindrà fàcil, ja que també s’enfrontarà al vigent campió, el Sabbionara italià, l’equip amfitrió de Dresden i l’equip francès de Le Penne Mirabeau.

Podeu trobar més informació al web del campionat i al de l’INEF Barcelona.

 

Informació i imatges: Club Esportiu INEF Barcelona