21.11.14

Cartell de luxe al Torneig Internacional Ciutat de Barcelona de tennis taula

Amb la col·laboració de la Plataforma ProSeleccions

El proper dissabte 29 de novembre se celebrarà la XXVIII edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, una de les competicions de tennis de taula amb més tradició de Catalunya i de les més rellevants en l’àmbit europeu. El Poliesportiu La Salle Bonanova serà, un any més, la seu d’aquest torneig i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes col·laborarà en l’organització.

L’edició d’enguany reuneix a dos jugadors Top 10 mundials; el bielorús Vladimir Samsonov, campió en cinc edicions, i Dimitrij Ovtcharov, el jugador alemany número 6 del món i primer europeu del rànquing ITTF. Completen un cartell de luxe l’austríac Robert Gardos (número 25), l’ucraïnès Lei Kou (número 67), el jugador xinès del DKV Borges Vall Gui Chenkai i els catalans Marc Duran, Oriol Monzó i Dani Torres.

Felicitem la Federació Catalana de Tennis Taula per impulsar l’organització de grans competicions internacionals amb una gran presència de l’esport català i animem a tothom a anar-hi per veure tennis taula de nivell.

Podeu trobar més informació a www.fctt.cat