21.05.14

Catalunya, segona de grup a l’Europeu de futbol sala

Derrota per 3-1 contra Rússia

La Selecció Catalana ha perdut el segon partit del Campionat d’Europa de futbol sala que s’està disputant a la República Txeca. Els jugadors catalans han caigut per 3-1 contra Rússia, que ha acabat com a primera de grup i invicta. Per contra, la Selecció Catalana ha estat segona i s’haurà d’enfrontar a un primer o un segon de grup als quarts de final.

El partit contra els russos ha començat molt bé pel conjunt català, que s’ha avançat al marcador en els primers minuts gràcies a un gol de Bernat Castell a la sortida d’un córner. Amb el marcador d’1-0 s’ha arribat al descans, però a la represa Rússia ha sortit amb molta empenta i en menys de vuit minuts ha capgirat el marcador. Primer, ha aconseguit l’empat aprofitant el refús d’un penal que havia aturat el porter català. En una bona combinació ha marcat el segon, i poc després ha fet el tercer aprofitant un mal entès de la defensa i el porter català.

Catalunya resta a l’espera de conèixer el rival dels quarts de final. Sigui quin sigui el rival, el partit es jugarà demà dijous entre les 2 de la tarda i les 8 del vespre.