03.01.14

La Selecció Catalana participa a la Copa d’Europa de raquetes de neu

L’any passat Laia Andreu va guanyar-la per sisena vegada consecutiva

La Ciaspolada, la cursa considerada com els Jocs Olímpics de les raquetes de neu, marcarà aquest diumenge 5 de gener l’inici del calendari internacional de la Selecció Catalana de raquetes de neu de la FEEC per la temporada 2014. Es tracta d’una cursa de la qual ja se n’han disputat 40 edicions i que any rere any té lloc a Fondo, a la regió italiana del Trentino. A més, enguany suposarà l’inici de la Copa d’Europa.

La Selecció Catalana de raquetes de neu, que en els darrers anys és un dels referents a nivell mundial en aquesta disciplina, intentarà repetir els bons resultats de la temporada passada. Laia Andreu va revalidar el títol de campiona d’Europa per sisena vegada consecutiva, mentre Rafa Parés va aconseguir el subcampionat a la categoria masculina. A part d’ells dos, la Selecció Catalana del 2014 estarà formada per Gabriel Crosas, Jordi Uró, Just Sociats, Albert Ferrer, Ragna Debats, Laia Cuevas i Mavi Gil.

Els atletes de la Selecció Catalana s’enfrontaran a l’elit mundial d’aquest esport en una espectacular cursa que cada any reuneix a més de 6.000 participants.