08.04.13

Liam O’Donovan guanya el VII Open Internacional Catalunya de Pitch & Putt

El jugador irlandès s’ha imposat per un sol cop al català Xavier Ponsdomènech

El Teyco P&P l’Ampolla de les Terres de l’Ebre ha estat l’escenari del VII Open Internacional de Catalunya de pitch & putt, que s’ha jugat aquest cap de setmana i ha estat organitzat per la FIPPA (Federació Internacional de Pitch & Putt). El campió ha estat l’irlandès Liam O’Donovan, amb 152 cops, 10 sota par. O’Donovan s’ha imposat en l’última ronda al català Xavier Ponsdomènech, que era el líder abans dels últims 18 forats, i que ha finalitzat la seva actuació amb un cop més. Irlanda, que ha situat vuit jugadors entre els deu primers classificats, ha completat el podi de la categoria amb Eamon Gibney.

En la categoria femenina, la vencedora ha estat l’holandesa Herma Kleinlugtenbeld, que amb 174 cops ha aconseguit un avantatge suficient per imposar-se a les catalanes Marilyn Holmes i Pilar Montero. En la categoria juvenil, dos andorrans han ocupat les primeres posicions: Ricart Morat i Marc Isla. La catalana Carla Jou ha estat tercera.

El nom de Liam O’Donovan s’afegeix al dels guanyadors de les edicions anteriors: l’irlandés William Buckley (el 2004 a Teià), Marçal Moré (el 2008 a HCP1, el 2011 a Mas Pagès i el 2012 a Papalús de Lloret de Mar), Joan Poch (el 2009 a Lleida) i Marc Garcia (el 2010 a Sant Cebrià).

Cal destacar que l’Open Catalunya ha servit als jugadors catalans per sumar punts en la lluita per decidir qui jugarà el Campionat del Món Individual el proper mes de juliol a Tambre, Galícia, on com sempre Catalunya serà un dels països amb més opcions per aconseguir la victòria final.

Fotografia: www.pitch.cat