10.04.12

Reunió institucional del beach tennis amb el Secretari General de l’Esport

Bona sintonia en la trobada entre Joan Egea i Ivan Tibau

El president de l’Associació Beach Tennis Catalunya, Joan Egea, s’ha reunit amb el Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau, en una trobada institucional. Egea ha lliurat al Secretari General un pòster signat pels integrants dels equips d’Itàlia i Catalunya de gym racket, que es van enfrontar el passat mes de novembre a Barcelona.

Tibau ha felicitat l’Associació per l’important tasca de difusió i consolidació del beach tennis que està portant a terme. A més, ha comunicat que donarà el suport institucional necessari per dur a terme els projectes previstos durant aquest 2012,entre els quals hi ha la participació de la Selecció Catalana al campionat del món i l’organització del campionat d’Europa.