29.11.11

l’1 de desembre entrades a la venda!

Del Catalunya – Tunísia de futbol

Preus populars i descomptes per afavorir el màxim de públic al Lluís Companys per animar Catalunya. Aquesta és la filosofia de la Federació Catalana de Futbol per aconseguir que el partit del 30 de desembre sigui una gran festa. Ells hi posen el futbol i els jugadors i nosaltres hi hem de posar la reivindicació!

Les entrades del partit sortiran a la venda el proper dijous i es podran comprar pel Servicaixa i també a través dels diferents canals de la FCF.

També podreu adquirir-les a través de la Plataforma Proseleccions amb un bon descompte (ja us anirem informant) perquè el preu no sigui un impediment a que tothom pugui ser al Lluís Companys i gaudir al màxim d’una de les millors seleccions del món.

Seguirem informant!

Una Nació, una Selecció!