01.07.10

Premi President Companys

Des de l’any 2005, la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, lliura anualment el Premi President Companys. Es tracta d’un reconeixement a aquella persona física o entitat jurídica que més ha fet durant els últims dotze mesos per la defensa i promoció de les nostres Seleccions Esportives i que més ha treballat pel seu reconeixement internacional.

L’encarregat de decidir anualment el vencedor d’aquest guardó és un jurat independent integrat per personatges de reconegut prestigi dins del món de la política, l’esport, la comunicació i la societat catalanes.

A més, també es premia aquells esportistes de les nostres seleccions que han situat Catalunya el més amunt possible i han aconseguit guanyar competicions d’àmbit internacional com poden ser els mundials o els europeus.

Aquesta cita anual també destaca la tasca feta per persones o entitats en la lluita per obtenir un reconeixement encara més potent o bé aquelles associacions que han aconseguit, recentment, un lloc en les federacions internacionals. Totes elles són premiades amb la insígnia d’or de la Plataforma Proseleccions.

El Premi President Companys ha reunit al llarg d’aquestes cinc edicions, les personalitats polítiques i esportives més importants del nostre país i amb elles hem compartit any rere any un mateix objectiu: el somni de veure Catalunya competint oficialment és possible.

Aquests són els guanyadors de cada edició:

President de la Federació Catalana de Patinatge

Futbolista del FC Barcelona

President de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling

President de la Federació Catalana de Rugbi

Capitans de les Seleccions Catalanes que el 1999 van protagonitzar un anunci donant suport a la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes