15.12.09

Catalunya-Argentina…tot el que has de saber en un clic!

Dimarts 22 de desembre, 20.30h. Camp Nou (Barcelona)

El proper 22 de desembre, el Camp Nou ha de ser una festa del futbol però per sobre de tot, ha de ser una ocasió per projectar-nos internacionalment. El primer pas ja l’hem aconseguit: un fitxatge mediàtic com el del Johan ha desencadenat que es parli de la selecció catalana i Catalunya arreu del món. Però no en tenim prou. És el moment de demostrar que Catalunya es mereix competir oficialment d’una vegada per totes. I ho tenim tot preparat. Un rival de màxim nivell, l’Argentina, amb el pilota d’or del moment, Lionel Messi com a rival. El millor camp d’Europa amb una capacitat de 98.787 espectadors, el Camp Nou. La ciutat de referència per l’esport i la mirada oberta que té amb tot allò que es fa, Barcelona. I per sobre de tot, la nostra selecció, per la que creiem i lluitem cada dia. Catalunya compta amb grans jugadors com Piqué, Bojan o Xavi i és un orgull veure’ls jugar per la nostra nació.

Per tot això, i moltes altres sorpreses que tenim preparades, us animem a que vingueu a animar, recolzar-nos i donar la cara per Catalunya i la nostra selecció. Tot el que heu de saber del Catalunya-Argentina ho teniu aquí.

futbol-cat-arg-precedentsfutbol-cat-arg-convocatries

futbol-cat-arg-samarreta