10.12.09

Catalunya debuta a l’Europeu femení de futsal

Itàlia serà el nostre primer rival

Aquest dimarts, la selecció femenina de FUTSAL debutarà al Campionat d’Europa de seleccions nacionals femenines de futbol sala a Pacskow (Polònia). Toni Marchal és el nou seleccionador després de la dimissió d’Enric Gimeno recentment. Marchal, fins ara segon entrenador, agafa el relleu amb molta il·lusió: “Porto 13 anys amb el futbol sala femení i considero que per mi és un orgull dirigir aquest grup de bones jugadores en un campionat tan important com aquest. Els entrenaments m’han demostrat la bona qualitat i la il·lusió de les noies que he escollit, i encara que algunes han vingut amb algunes lesions, esperem fer un bon debut”.

D’altra banda, la capitana de la selecció, Laia Vidal, afirma que “serà un campionat molt dur però la gran il·lusió que portem, igual que els jugadors de la selecció sots21, ens poden donar grans resultats”.

El primer partit de Catalunya serà contra Itàlia (dimarts a les 20h.). Posteriorment s’enfrontaran contra Rússia (dimecres) i Bèlgica (dijous). El divendres 11 es jugaran les semifinals del torneig, que en cas de classificar-se s’enfrontarien contra un rival de l’altre grup (Galícia, Bulgària, Polònia o Rep. Txeca). La final del torneig es celebrarà el dissabte dia 12.