03.03.09

La Copa de les Nacions, a tocar

Futsal internacional a Platja d’Aro

Platja d’Aro serà finalment la seu de la I Copa de les Nacions masculina de futsal de l’1 al 5 d’abril.La iniciativa de la FCFS d’organitzar un torneig oficial amb representació del màxim possible de continents ha estat molt ben rebuda per part de les federacions europea (UEFS) i mundial (AMF) i totes dues contemplen aquesta prova dins del seu calendari oficial pel 2009. De moment ja hi han confirmat la participació tres combinats europeus (Catalunya, Bèlgica i la potent Rússia), una d’Oceania (Austràlia), una de l’Àfrica (Marroc), una de Nord-Amèrica (Canadà) i dues de sud-americanes que encara no han assegurat la seva presència, com són l’Argentina i el Paraguai. Amb vuit participants, doncs, Platja d’Aro acollirà un torneig de màxim nivell.