21.01.09

El moment dels joves

Calendari internacional de korfbal

El 2009 no serà any de grans cites internacionals per a les seleccions absolutes de korfbal, però sí que seran dotze mesos farcits de compromisos per als combinats nacionals inferiors. Per tant, la Federació Catalana de Korfbal afronta l’any que ara comença com una gran possibilitat de seguir millorant el nivell de Catalunya en aquestes categories, una base sens dubte fonamental per a augmentar el nostre pes internacional dins d’aquest esport.
Les primeres cites arribaran a l’abril, primer amb la Youth Talent World Cup Sub’16, del 3 al 5 d’abril a Schijndel (Holanda), i després amb la Junior World Cup Sub’19, del 10 al 13 d’abril a Leeuwarden (Holanda). Posteriorment, de l’1 al 4 de juny, probablement la ciutat també holandesa d’Utrecht acollirà la University World Cup, una competició en què Catalunya opta a igualar o fins i tot a millorar l’excel·lent quarta posició assolida en la seva darrera participació.