05.10.08

Tots a la final!

Catalunya-Galícia, a les 17h

El Pavelló Olímpic de Reus acollirà aquesta tarda (17:00h) la final somiada del I Mundial Femení de Futsal. La disputaran les Seleccions de Catalunya i Galícia, després de superar ahir de forma brillant Rússia i Colòmbia, respectivament, a les semifinals. Catalunya, després d’haver-se desfet divendres de la poderosa Austràlia als quarts de final, sembla llençada cap al títol, i va superar les altres grans favorites, les russes, remuntant un gol inicial visitant molt matiner. Rodríguez, Vidal i Navarro van fer les tres dianes que donaven la tranquil·litat a les d’Albert López i, malgrat el gol a última hora de Rússia, van segellar el passi a la final (3-2). Per la seva banda, la Selecció Gallega, convidada al torneig per l’Associació Mundial de Futsal, es va confirmar com la gran sorpresa, i va aconseguir el seu bitllet després d’eliminar Colòmbia a la tanda de penals, un cop ja s’havia exhaurit el temps amb un marcador d’empat a tres gols.

Us animem a tots i a totes a assistir aquesta tarda a aquest partit, que podria donar un títol internacional oficial a Catalunya, reconeguda i membre de ple dret de la AMF. Cal omplir el pavelló i fer d’aquesta final tota una festa. Tot i això, si no hi podeu ser presents, podreu seguir el partit en directe pel canal 33.

Trobareu més informació a www.reus08.cat.